آموزش پداگوژی و مربیگری فنی حرفه ای

share-desktop share-mobile آموزش مربیگری آموزشگاه فنی و حرفه ای یا پداگوژی شامل بکارگیری روش ها و فنون تدریس، بررسی و بکارگیری اهداف آموزش های فنی و حرفه ای، برنامه ریزی آموزشی، تهیه و تنظیم طرح درس، بکارگیری وسایل کمک آموزشی، اجرای دوره های آموزشی، سنجش و ارزیابی می باشد. داوطلبان پس از گذراندن دوره آموزش پداگوژی و قبولی در آزمون پداگوژی یا همان آزمون مربیگری اقدام به اخذ کارت مربیگری آموزشگاه (ابلاغ مربیگری) نموده و بعنوان مربی و مدرس آموزشگاه های فنی و حرفه ای فعالیت نمایند.

آموزش پداگوژی و مربیگری فنی حرفه ای کارت مربیگری ابلاغ مربیگری

پداگوژی چیست؟

پداگوژی ترکیبی از روش‌های تدریس (آنچه مربیان انجام می‌دهند)، فعالیت‌های یادگیری (آنچه مربیان از دانش‌آموزان خود می‌خواهند) و ارزیابی‌های یادگیری (تکالیف، پروژه‌ها یا وظایفی است که یادگیری دانش‌آموز را اندازه‌گیری می‌کنند) است.

در کلی‌ترین مفهوم، پداگوژی به تمام روش‌هایی گفته می‌شود که مربیان و دانشجویان با محتوای درسی کار می‌کنند. هدف اساسی یادگیری برای دانش آموزان این است که بتوانند "کاری معنادار" با محتوای دوره انجام دهند. یادگیری معنادار معمولاً منجر به کار دانش‌آموزان در سطوح میانی تا بالای طبقه‌بندی بلوم می‌شود.

پداگوژی صرفا به عنوان روش و عمل تدریس تعریف می شود. این شامل رویکردهای تدریس، تئوری تدریس و بازخورد و ارزیابی است. پداگوژی ترکیبی از روش‌های تدریس، فعالیت‌های یادگیری و ارزیابی‌های یادگیری است. گاهی اوقات متوجه می‌شویم که مدرسان مبتدی محتوای دوره را با آموزش و پرورش ترکیب می‌کنند. این اغلب منجر به "تدریس به عنوان صحبت" می شود که در آن ارائه محتوا توسط مربی با یادگیری محتوا توسط کارآموزان اشتباه گرفته می شود. محتوای درسی خود را به عنوان خاک رس و آموزش و پرورش را به عنوان روش هایی که از کاراموزان می خواهید تا از آن خاک رس «چیزی معنادار» بسازند، در نظر بگیرید.

مفهوم پداگوژی Pedagogy چیست؟ واژه پداگوژی در اصل یک لغت لاتین است و در معنا به روش ها و مقدماتی اطلاق می گردد که برای تعلیم و تربیت کارآموزان مورد استفاده قرار می گیرد. مفهوم پداگوژی روشهای آموزش و تربیت مربی به معنای عام آن می باشد. استاندارد آموزش شایستگی روش ها و فنون تدریس (پداگوژی) برای آموزش مهارت روش و فنون تدریس، ارزشیابی و ارزیابی کارآموزان و دوره آموزشی و همچنین آیین کلاس داری و آموزش و یادگیری طراحی و تدوین گردیده است.

دوره آموزش پداگوژی به معرفی اصول و فنون تدریس، روش‌های نوین تدریس، انواع سبک‌های یادگیری در افراد، اندازه گیری میزان پیشرفت تحصیلی هنرجویان، درک مفاهیم آموزشی و پرورشی، روش طراحی طرح درس، نحوه‌ برقراری ارتباط در کلاس، تدوین سرفصل‌های آموزشی یک دوره آموزشی، برنامه ریزی برای اجرای یک استاندارد آموزشی به مربیان‌، مدرسان و اساتید می‌پردازد.

مربیگری آموزشگاه فنی و حرفه ای چیست؟

شغل مربیگری آموزشگاه به مجموعه ای از وظایف و توانمندی های خاص که از یک مربی در سطح مورد نظر انتظار می رود اطلاق می شود. در حرفه پداگوژی عمومی حداقل توانمندی های آموزشی و حرفه ای، رفتارهای عاطفی و مهارت های غیر فنی و اخلاق حرفه ای از مربیان دوره آموزش استاندارد فنی و حرفه ای انتظار می رود.

مربی آموزشگاه باید شایستگی و توانایی انجام کار در محیط ها و شرایط گوناگون را به طور موثر و کارا برابر استاندارد سازمان فنی حرفه ای داشته باشد.

مربیگری آموزشگاه فنی و حرفه ای شامل بکارگیری روش ها و فنون تدریس یا پداگوژی ، بررسی و بکارگیری اهداف آموزش های فنی و حرفه ای، برنامه ریزی آموزشی، تهیه و تنظیم طرح درس، بکارگیری وسایل کمک آموزشی، اجرای دوره های آموزشی، سنجش و ارزیابی می باشد.

اخذ کارت مربیگری آموزشگاه

طبق دستورالعمل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، گذراندن دوره مربی گری آموزشگاه جهت دریافت کارت مربی گری و تدریس در آموزشگاه های فنی و حرفه ای الزامیست.

علاقمندان شغل مربیگری و تدریس پس از گذراندن دوره آموزشی پداگوژی و قبولی در آزمون مربیگری یا همان پداگوژی می توانند اقدام به اخذ کارت مربیگری آموزشگاه مرتبط با تحصیلات و تخصص خود نموده و بعنوان مربی و مدرس آموزشگاه های فنی و حرفه ای فعالیت نمایند.

متقاضیان دریافت کارت مربیگری (ابلاغ مربیگری) فنی و حرفه ای و یا تمدید کارت مربیگری در همه حرفه‌ها و رشته‌ها که علاقمند به تدریس و مربیگری هستند، باید دوره پداگوژی را بگذرانند.

گواهینامه مهارت پداگوژی (مربیگری) راسا توسط سازمان آموزشی فنی و حرفه‌ای کل کشور صادر می شود و از اعتبار بالایی برخوردار است.

مدرک پداگوژی یا مربیگری فنی و حرفه‌ای قابل ترجمه رسمی با مهر وزارت خارجه و دادگستری می باشد. بنابراین اعتبار یک مدرک بین المللی را دارد.

مراحل اخذ کارت مربیگری فنی حرفه ای

  • ۱- ثبت نام در دوره آموزش پداگوژی
  • ۲- تهیه کتاب آموزش مهارت پداگوژی
  • ۳- اجرای آموزش پداگوژی و ارائه جزوات
  • ۴- شرکت در آزمون کتبی و عملی بصورت آزمایشی
  • ۵- دریافت کارت ورود به جلسه آزمون کتبی مربیگری و شرکت در آزمون
  • ۶- شرکت در آزمون عملی مربیگری (بصورت تحویل پروژه و پرسش و پاسخ از مباحث درسی) پس از قبولی در آزمون کتبی
  • ۷- درج نمره و صدور گواهینامه مهارت پداگوژی
  • ۸- ارائه مدارک و اخذ کارت مربیگری آموزشگاه

فهرست توانایی های شغل مربیگری آموزشگاههای فنی حرفه ای

  • - آشنایی با آموزش های رسمی و غیر رسمی و نیاز سنجی آموزشی
  • - توانایی تهیه و تنظیم برنامه های آموزشی و درسی و طرح درس
  • - توانایی بکارگیری وسایل آموزشی و کمک آموزشی و تکنولوژی آموزشی
  • - اجرای دوره های آموزشی و اصول مربیگری در تدریس تئوری و عملی
  • - توانایی سنجش و ارزشیابی فراگیران
  • - آشنایی با انواع آزمون های فنی و حرفه ای
  • - شرایط آزمون و نحوه طرح سوالات و نمره دادن به آزمون

شرایط متقاضیان کارت مربیگری آموزشگاه پداگوژی

طبق آیین نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای، مربی آموزشگاه به پیشنهاد موسس آموزشگاه انتخاب و با صدور ابلاغ از سوی هیات نظارت استان در آموزشگاه مورد نظر منصوب می شود.

  • - متقاضی کارت مربیگری آموزشگاه باید دارای حداقل سن ۱۸ سال باشد.
  • - دارای سلامت کامل جسمی و ذهنی.
  • - دارای حداقل تحصیلات دیپلم باشد.
  • - دارای گواهینامه مهارت مربیگری (پداگوژی) باشد.
  • - دارای گواهینامه مهارت در حرفه مورد تقاضا جهت تدریس
  • - دارای تحصیلات مرتبط با رشته مورد نظر جهت تدریس
  • - ارائه مدرک کارشناسی یا مدرک کاردانی کلیه رشته ها از دانشگاهها، موسسات آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم
  • - گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و گواهی عدم اعتیاد (پس از موفقيت در آزمون)
  • - ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان
  • - معرفی نامه از آموزشگاه مربوطه
نظرات دیگران درباره ما

طبقه بندی بلوم چیست؟

طبقه بندی بلوم (Bloom's taxonomy) یک مدل آموزشی است که در سال 1956 توسط بنیامین بلوم (Benjamin Bloom) و همکارانش توسعه داده شد. این مدل برای طبقه بندی اهداف آموزشی و ارزیابی عملکرد دانش‌آموزان استفاده می‌شود. هدف اصلی بلوم در ایجاد این مدل، تشویق تفکر عمیق و کاربردی برای دانش‌آموزان بود. با استفاده از طبقه بندی بلوم، معلمان و مربیان می‌توانند اهداف آموزشی را به صورت سلسله مراتبی و از سطوح ساده تا پیشرفته تعیین کرده و در روند آموزش و ارزیابی کارآموزان استفاده نمایند.

حوزه‌ های یادگیری بلوم چیست؟ بنجامین بلوم برای یادگیری و هدف های آموزشی، سه حوزه ۱- حوزه شناختی، ۲- حوزه عاطفی، ۳- حوزه روانی - حرکتی را مطرح کرد. هریک از این طبقات دارای سلسه مراتبی در زمینه یادگیری است و هریک از سطوح بالاتر یادگیری به نحوه اجرای سطوح ماقبل خود وابسته می باشد.

شیوه ارزشیابی آزمون پداگوژی عمومی

- آزمون کتبی : ۲۵٪
- آزمون عملی : ۶۵٪
- اخلاق حرفه ای : ۱۰٪

کتاب پداگوژی و مربیگری فنی حرفه ای

کتاب پداگوژی مربیگری فنی حرفه ای

نمونه مدرک رسمی بین المللی فنی و حرفه ای

نمونه مدرک رسمی فنی و حرفه ای

نمونه کارت ابلاغ مربیگری فنی و حرفه ای

نمونه کارت ابلاغ مربیگری

ثبت نام آموزشگاه مربیگری فنی حرفه ای:

لینک ثبت نام دوره آموزشی

آموزش مربیگری فنی حرفه ای / پداگوژی


تاریخ شروع دوره: آذر 1403
ظرفیت مانده: محدود
روزهای برگزاری: پنجشنبه ها
ساعت برگزاری: 17 تا 20
طول دوره: 2 هفته
نحوه تشکیل: گروهی
شهریه عادی: 4,950,000 تومان
امتیاز ویژه: تخفيف: 1٫000٫000 تومان
شهریه نهایی: 3,950,000 تومان
پیش پرداخت: 1,950,000 تومان
* پرداخت باقیمانده شهریه: زمان شروع دوره
آموزشگاه پایا
آموزش مربیگری فنی حرفه ای / پداگوژی

توضیحات دوره آموزشی:

- شرکت در آزمون فنی و حرفه ای + هزینه آزمون

- اخذ مدرک پداگوژی (مربیگری) + درج 90 ساعت آموزشی در مدرک فنی حرفه ای

- ارائه جزوات و نمونه سوالات آزمون کتبی و عملی بصورت رایگان

نظرسنجی کیفیت دوره آموزشی


آموزش پداگوژی مربیگری فنی حرفه ای


تاریخ شروع دوره: آبان 1403
ظرفیت مانده: ظرفیت تکمیل
روزهای برگزاری: پنجشنبه ها
ساعت برگزاری: 17 تا 20
طول دوره: 2 هفته
نحوه تشکیل: گروهی
شهریه عادی: 0 تومان
امتیاز ویژه:
شهریه نهایی: 0 تومان
پرداخت نهایی: 0 تومان
آموزشگاه پایا
آموزش پداگوژی مربیگری فنی حرفه ای

توضیحات دوره آموزشی:

- شرکت در آزمون فنی و حرفه ای + هزینه آزمون

- اخذ مدرک پداگوژی (مربیگری) + درج 90 ساعت آموزشی در مدرک فنی حرفه ای

- ارائه جزوات و نمونه سوالات آزمون کتبی و عملی بصورت رایگان

نظرسنجی کیفیت دوره آموزشی

5.01402/10/14شیما طیبی

با تشکر از کادر آموزشگاه پایا بابت زحمات فراوان و تشکر ویژه از استاد گرامی بابت تدریس فوق العاده دوره پداگوژی عمومی و صبر ایشان. ممنونم

5.01402/09/07منیره تاجیک

خوشحالم که دوره مربیگری رو در موسسه شما گذروندم. استاد بسیار خوب تدریس می کردند و برخورد خیلی خوبی داشتن. خداروشکر در آزمون قبول شدم و مدرک فنی حرفه ای هم گرفتم. ممنونم و موفق باشید.

5.01402/09/02الهام میرراشد

من مدرک پداگوژی رو برای ابلاغ مربیگری می خواستم و خوشبختانه موفق به دریافت مدرک رسمی فنی حرفه ای شدم. جلسات در ساعت مشخص شده برگزار شدن. نحوه برخورد مسئولین آموزشگاه و استاد بسیار عالی بود. صبر و حوصله استاد خیلی خوب بود.

موفق باشید

5.01402/08/21هنگامه خدارحمی

ساعت برگزاری کلاس پداگوژی که پنجشنبه هاست خیلی خوب بود. خوشبختانه دوره فشرده و مفید بود که برای افراد شاغل خیل یخوبه. سطح آموزش هم بالا بود، خصوصا مطالب مربوط به آزمون عملی پداگوژی خیلی کارگشا و کاربردی بود. خوشبختانه در آزمون قبول شدم و منتظر دریافت گواهینامه هستم.

5.01402/08/05محمد قربانخانی

با سپاس از آموزشگاه شما... دوره آموزش مربیگری فنی حرفه ای بسیار خوب بود و زمان بندی جلسات بسیار عالی برگزار شد. در کل بازدهی دوره خیلی خوب بود و استاد روی مواردی که گفتن کاملا تسلط داشتن.

5.01402/02/31شیما فلاح

دوره پداگوژی عمومی که همون مربیگری فنی حرفه ای هست رو بسیار کامل و جامع گذروندم. ممنونم از استاد عزیز بابت صبر و شکیبایی در طول این دوره آموزشی. موفق به دریافت گواهینامه مربیگری شدم. ممن.م

5.01401/09/11زهرا پیرانی

کلاس مربیگری برای من مفید، آموزنده و لذتبخش بود. محیط آموزشگاه آرام و استاد بسیار صبور و دقیق بودند. به امید موفقیت های روزافزون برای شما

5.01401/02/01میلاد نظریانی

دوره پداگوژی عموی دوره خیلی عالی و مفیدی بود. واقعا کاربردی و خوب بود. ممنونم از پیگیری و نحوه انجام کلاس

5.01401/01/21زهرا حیدری

همه چیز درباره دوره پداگوژی عالی بود به خصوص رفتار و برخورد همکاران آموزشگاه و استاد. امیدوارم بازم ببینمتون.

4.91400/04/15رضا الیاسی

من در دوره مربیگری (پداگوژی) شرکت کردم و همه چیز عالی بود. شرایط آموزشگاه و همکاران بسیار خوب بود. استاد پداگوژی کاملا بر روی مطالب تسلط داشت و خیلی عالی بودن.

آموزش پداگوژی و مربیگری فنی حرفه ای کارت مربیگری ابلاغ مربیگری|آموزشگاه مربیگری در تهران|آموزش مربی گری|آزمون مربیگری فنی و حرفه‌ای|دوره های آموزش پداگوژی عمومی|نحوه گرفتن کارت مربیگری آموزشگاه|آموزشگاه پداگوژی|آموزشگاه کارت مربیگری فنی حرفه ای|آموزشگاه کارت مربیگری در تهران|بهترین آموزشگاه گواهینامه مربیگری فنی حرفه ای در تهران|شرایط اخذ کارت مربیگری فنی حرفه ای|درخواست کارت مربى‌گری|آموزش پداگوژی|آموزش مربیگری فنی حرفه ای|پداگوژی چیست؟|کارت مربیگری آموزشگاه فنی و حرفه ای|آموزشگاه مربیگری در تهران|آزمون مربیگری|نمونه سوالات آزمون پداگوژی

whatsapp