آموزش نرم افزار Imold

share-desktop share-mobile

آموزشگاه آموزش Imold نرم افزار طراحی قالب های تزریق پلاستیک Training

نرم افزار IMOLD چیست؟

نرم افزار IMOLD یا Intelligent Mold نرم افزار طراحی قالبهای تزریق پلاستیک و ریخته گری تحت فشار یا قالبسازی دایکاست است.

نرم افزار imold قابل اجرا در محیط نرم افزار سالیدورک میباشد.

IMOLD یک ماژول از نرم افزار solidworks میباشد. و برای ساخت و طراحی قالب به صورت سه بعدی و کاملا خودکار بکار می رود.

نرم افزار آی ملد ابزار طراحی بسیار کارآمد و یک راهنمای گام به گام در روند طراحی قالب است که با بالا بردن سطح بهره وری بوسیله کاهش زمان تولید و افزایش دقت، مهندسان رشته مکانیک را به یک متخصص طراح قالب بی نظیر مبدل میسازد.

IMOLD نرم افزاری پیشرو در ارائه راه حل های بهینه در ساخت قالب ، با توجه به نیازهای رو به رشد و پیچیده طراحان قالب، در سراسر جهان است.

استفاده از IMOLD به عنوان یک نرم افزار موفق CAD/CAM در حال حاضر به میزان قابل توجهی در صنعت افزایش داشته است.


معرفی نرم افزار IMOLD

IMOLD for SolidWorks یک افزونه یکپارچه و قدرتمند برای نرم افزار solidworks است. که تلاش میکند تا فرایند طراحی قالب را ساده و خودکار کند. این افزونه با طراحی موثر و راهنمای قدم به قدم تا زمان کامل شدن طراحی قالب همراه شما خواهد بود.

IMOLD for SolidWorks این تونایی را به طراحان میدهد تا به سادگی و با سرعت بالا طرحهای اولیه خود را در مدت زمان کمی طراحی کنند که این باعث افزایش بهره وری آنها خواهد شد. این ابزار یکی از محصولات طلایی و تایید شده برای سالیدورک است و ضمن ساده و جذاب کردن فرایند طراحی قالب، امکان مونتاژ هزاران قطعه با عملکرد مطلوبی را در اختیار شما قرار میدهد.

شما چه از اجزاء استاندارد و چه از اجزاء سفارشی برای طراحی استفاده کنید، در هر حال IMOLD طراحان را قادر به تولید اجزای جدید و سفارشی میکند و آنها را با استانداردهای شرکت ترکیب میکند.

نرم افزار آی ملد ابزار طراحی بسیار کارآمد و یک راهنمای گام به گام در روند طراحی قالب است که با بالا بردن سطح بهره وری بوسیله کاهش زمان تولید و افزایش دقت، مهندسان رشته مکانیک را به یک متخصص طراح قالب بی نظیر مبدل میسازد.

منوهای هوشمند IMOLD باعث شده تا یادگیری این افزونه بسیار آسان شود و با کمترین هزینه برای آموزش IMOLD این ابزار، امکان بازگشت سریع سرمایه وجود دارد. در حال حاضر این ابزار شامل چندین ماژول به شرح ذیل است :

- Data Preparation
- Project Control
- Core/Cavity Builder
- Mold Layout Design
- Feed System Design
- Moldbase Design
- Ejector Design
- Slider/Lifter Design
- Cooling Channel Design
- Components/Screws
- Drawings
- Electrode Design

نرم افزار IMOLD زمان طراحی قالب را به صورت چشمگیری کاهش میدهد، ابزارهای گسترده این محصول برای طراحی قالب، انجام سخت ترین و خسته کننده ترین کارها را خیلی ساده میکند، کارهایی که قبلا روزها طول میکشید، اکنون در چند ساعت قابل انجام است.

IMOLD for SolidWorks عصاره یک دهه تلاش و تجربه در حوزه طراحی قالب با کامپیوتر است که امروز به عنوان یک راه حل بهینه برای نیازهای پیچیده و در حال رشد صنعت طراحی قالب به جامعه مهندسی ارائه شده است.

نرم افزار imold پس از یک دهه فعالیت در زمینه های طراحی قالب، امروزه یکی از قابل توجه ترین پلاگین های نرم افزار سالیدورکز، این شاهکار شرکت بزرگ داسالت سیستم است.


مراحل طراحی با نرم افزار طراحی قالب imold برای سالیدورک

افزونه IMold یکی از محبوبترین افزونه های نرم افزار سالیدورک است و برای طراحی قالب های تزریق پلاستیک می باشد. عملکرد این افزونه بسیار مشابه با افزونه نرم افزار 3D Quick Mold نیز می باشد.

افزونه IMold با نرم افزار سالید کاملا یکپارچه شده و چنانچه بعد از طراحی قالب یا در حین طراحی، تغییراتی در قطعه اعمال شود، بطور خودکار به قالب نیز اعمال خواهد شد.

مراحل طراحی با نرم افزار IMold شامل موارد زیر است :
۱- آماده سازی قطعه
۲- مدیریت پروژه طراحی قالب
۳- جدایش Core و Cavity و Sidecore
۴- چیدمان قالب
۵- Feed System - Runners + Gatings
۶- طراحی و مونتاژ کفشک های قالب
۷- طراحی و مونتاژ اسلایدر و لیفتر
۸- طراحی چیدمان سیستم پرانها
۹- طراحی کانال خنک کاری
۱۰- ایمپورت و مونتاژ قطعات آماده استاندارد از کتابخانه نرم افزار
۱۱- تهیه نقشه های ساخت یا Drawing
۱۲- طراحی ابزارهای اسپارک


مفهوم قالب سازی چیست؟

قالب سازی یا Molding یکی از فرایندهای تولید قطعه است.

برای تولید یک محصولات به تعداد بالا، از قالب در انواع گوناگون به عنوان ابزار سری سازی و تولید انبوه استفاده می شود.
نام و شیوه کار قالبها بسته به نوع مواد مصرفی و نوع شکل دهی آنها تغییر می کند.

انواع قالب ها بر اساس مواد محصول:

قالب های پلاستیک - قالب های فلزی - قالب های سیمانی - قالب های گلی - قالب های گچی - قالب های ازبست - قالب های شیشه - قالب های کاغذ - قالب های پلیمر - قالب های سرامیک - قالب های چوب - قالب های پارچه - قالب های فوم - قالب های سنگ - قالب های مواد خوراکی ... .

انواع قالب ها بر اساس شکل دهی و شیوه کار روی محصول:

قالب های پرسی - قالب های تزریقی - قالب های فشاری - قالب های درون گرمایی درون سرمایی - قالب های برشی - قالب های فرم دهی - قالب های خم کاری - قالب های اکسترود - قالب های لرزشی - قالب های فشار هیدرولیک - قالب های فشار باد - قالب های فشار آب - قالب های سایشی و... .

انواع قالب ها بر اساس جنس قالب:

قالب های فلزی - قالب های چوبی - قالب های پلیمری - قالب های ازبستی - قالب های سیمانی - قالب های گچی - قالب های گلی - قالب های پارچه - قالب های سنگ - قالب های لاستیکی و ... .


انواع قالب های صنعتی :

قالب های صنعتی که از آنها برای تولید استفاده می شود بنا به روش تولید قطعه انواع گوناگونی دارند. که با توجه به قطعه نهایی و ویژگی‌هایی که از آن قطعه مورد انتظار است نوع قالب نیز تفاوت می‌کند، به طور کلی قالب‌ها را می‌توان به پنج دسته تقسیم کرد:
- قالب های ریخته گری
- قالب های تزریق پلاستیک
- قالب های شیشه و سرامیک
- قالب های سنبه و ماتریس
- قالب های برش


انواع قالب های ریخته گری چیست؟

برای تولید تمام قطعاتی که به روش ریخته گری ساخته می‌شوند نیاز به تهیه قالب می‌باشد. حال جنس و ویژگی‌های قطعه است که روش ریخته گری را تعیین می‌کند و بر این اساس نوع قالب تعیین می‌شود. قالب های ریخته گری به سه دسته قالب های دایکاست (High pressure) و قالب های ریژه (low pressure) و قالب های ماسه‌ای (sand) تقسیم می‌شوند که هر یک کاربرد خاص خود را دارند.

۱- قالب های دایکاست (Die cast) چیست؟
برای ساخت قطعاتی از جنس آلومینیوم که دارای ضخامت یکنواخت بین ۵ تا ۱۵ میلیمتر هستند از روش ریخته گری تحت فشار استفاده می‌شود در این روش مذاب آلومینیوم با فشار بالا داخل قالب تزریق می‌شود. از مزایای این روش می‌توان به تولید قطعات با کیفیت سطحی بالا و تیراژ بالا نام برد. کیفیت بالا و عدم پلیسه سبب می‌شود بسیاری از پروسه‌های تولید مانند پلیسه گیری و سنگ زنی و سوراخ کاری حذف شود، از این رو تأثیر به سزایی در کاهش هزینه تولید هر واحد قطعه دارد. قالبی که برای ریخته گری به این روش مورد نیاز می‌باشد قالبی است از جنس فولاد گرمکار با حجم و ضخامتی زیاد که قابلیت تحمل فشار بالای ذوب راداشته باشد از این رو قالب های دایکاست قالب هایی بزرگ و گران‌قیمت هستند.

۲- قالب های ریژه (Gravity) چیست؟
برای قطعات آلومینیومی که دارای ضخامت یکنواخت نیستند و کیفیت قطعه از نظر استحکامی مورد توجه باشد و همچنین نیاز به قطعه‌ای بدون ریزمک و تخلخل باشد نیاز است که این روش را برای تولید برگزید، در این روش ذوب به آرامی وارد قالب فولادی می‌شود. قالب های ریژه نسبت به قالب های دایکست از نظر ابعادی کوچک‌تر هستند (به منظور تولید یک قطعه یکسان) اما آنچه سبب پیچیدگی این قالب‌ها می‌شود طراحی سیستم راهگاهی در این قالب هاست و آنچه سبب گران‌قیمت شدن این قالب‌ها می‌شود هزینه طراحی، دانش و تکنولوژی ای است که سازنده برای طراحی و ساخت این قالب دریافت می‌کند.

۳- قالب های ماسه ای (Sand cast) چیست؟
به طور قطع یکی از متداول ترین روش‌های تولید قطعات فلزی، ریخته گری در قالب ماسه‌ای می‌باشد. در این روش نیاز به ساخت یک مدل فلزی است که از یک قالب ماسه‌ای گرفته شود و ذوب را در این قالب می‌ریزند. مدل‌های فلزی برای روش‌های مختلف ریخته گری تهیه می‌شوند، برخی از این روش‌ها اتوماتیک هستند مانند ریخته گری به روش DIZA و هانزبرگ و واگنر و یا به صورت دستی و سنتی می‌باشد.


پروسه ساخت قالب چیست؟

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی هم در بخش ماشین افزار (به ویژه ورود ماشین های CNC) و هم در بخش نرم افزار، صنعت قالب سازی نیز هم از حیث کاهش زمان ساخت و هم از نظر قابلیت ساخت قالب هایی با فرم های پیچیده پیشرفت قابل توجهی را به خود دیده است.

پروسه تولید قالب به دو بخش طراحی و ساخت تقسیم می‌شود. در بخش طراحی، مهندس طراح با توجه به دانش و تجربه خود ، اجراء ، شکل و همچنین سیستم راهگاهی قالب را با استفاده از نرم افزارهایی مانند نرم افزار Solidworks، نرم افزار Mechanical Desktop ، نرم افزار CATIA طراحی کرده و مدل سه بعدی قالب را می‌سازد. که این مدل سه بعدی مبنای ماشینکاری قالب به وسیله ماشین CNC قرار می‌گیرد، سپس بعد از اتمام عملیات ماشینکاری فرایند مونتاژ قالب انجام می‌شود.

پروسه ساخت قالب به دو بخش تقسیم می‌شود: بخش اول مرحله طراحی قالب و بخش دوم شامل عملیات ماشینکاری و مونتاژ اجزای قالب است، برای طراحی قالب نیاز به نقشه فنی قطعه است که این نقشه از سفارش دهنده قالب دریافت می‌شود، سپس از روی این نقشه مدل سه بعدی قطعه با استفاده از یکی از نرم افزارهای مکانیک مانند نرم افزار کتیا ، نرم افزار مکانیکال دسکتاپ یا نرم افزار سالیدورک در کامپیوتر ساخته می‌شود، پس از آن اجزای قالب که از روی آن قطعه تفکیک و طراحی می‌شود.

بعد از مرحله طراحی نوبت به مرحله تولید می‌رسد، در اینجا ماشینکاری اجزای قالب روی چوب به وسیله ماشین فرز CNC صورت می‌گیرد. اپراتور ماشینکاری با نرم افزار پاورمیل PowerMill برنامه ماشینکاری را روی مدل سه بعدی که طراح به او داده است در کامپیوتر اجرا می‌کند، سپس این برنامه به ماشین CNC داده می‌شود و به صورت اتوماتیک روی چوب اجرا می‌شود، سپس این اجزا به ریخته گری فرستاده می شود تا از روی آن قطعه فلزی ساخته می شود. سپس این اجزا تنش گیری می شوند تا از دفرم شدن و تاب برداشتن آنها پس از عملیات ماشینکاری جلوگیری شود. پس از ماشینکاری روی اجزای فلزی قالب این اجزا توسط مونتاژکار قالب، مونتاژ می‌شوند.


مفهوم اسپارک Spark و ماشین کاری با اسپارک چیست؟

ماشین کاری با اسپارک از جدیدترین روش هایی است که به روش های قالب سازی اضافه شده است. دستگاه اسپارک به روش ماشینکاری EDM کار میکند. این دستگاه عموما برای ساخت قالبهای پلاستیک مورد استفاده قرار میگیرد. بدین صورت که جاهایی از قالب را که با دستگاههای براده بردار دیگر نمیتوان ماشینکاری کرد را به صورت معکوس بر روی الکترودی از جنس عموما مس یا گرافیت ماشینکاری کرده و آنرا به قطب مثبت دستگاه اسپارک می بندند. و قطعه کار را به قطب منفی آن می بندند.

سپس ماشینکاری را با دادن یک سری پارامتر از جمله (میزان جریان آمپر، میزان عمق پیشروی ، میزان زمان ماشینکاری و استراحت دستگاه) شروع میکنند.

با نزدیک شدن الکترود به قطعه کار به سبب وجود جریان، در هردو قطعه جرقه ایجاد میشود که سبب خورده شدن قطعه کار میشود.

در حین ماشینکاری حتما از یک سیال که عموما نفت میباشد، برای خنک کاری و شستشو استفاده میشود.

فرآیند ماشینکاری در اسپارک نسبت به ماشینهای دیگر بسیار طولانی است ولی چیزی که در انتها میبینید از نظر ظرافت و صافی سطح نظر شما را جلب خواهد کرد.


ریخته گری تحت فشار یا دایکاست چیست؟

ریخته گری تحت فشار یا دایکاست Die casting نوعی ریخته گری است. که مواد مذاب تحت فشار به داخل قالب تزریق می‌شود. و انجماد نیز تحت فشار انجام می‌گیرد. به همین دلیل در روش ریخته‌گری تحت فشار امکان Die casting تولید قطعات پیچیده‌تر وجود دارد.

سیستم ریخته گری دایکست امکان تولید قطعات با استحکم بالا را می‌دهد. ریخته‌گری تحت فشار کوتاه ترین راه تولید یک محصول از فلز می‌باشد. بر خلاف روشهای دیگر ریخته گری که مواد مذاب تحت نیروی وزن خود به داخل قالب می‌رود.

یکی از مزایای ریخته‌گری تحت فشار یا دایکاست، تولید قطعات بسیار نازک و همچنین با استحکام بسیار زیاد میباشد که ساخت آن توسط روشهای دیگر ریخته گری تقریبا غیرممکن میباشد.


ریخته گری تزریقی Injection Moulding چیست؟

یکی از روشهای تولید، ساخت قطعات بوسیله موادی است که قابلیت تزریق در داخل حفره یک قالب را دارند.

مواد اصلی که قابلیت تزریق دارند شامل: فلزات، شیشه، الاستومرها و بیشتر پلی مرهای گرما سخت و گرما نرم رایج در بازار می باشد. این مواد ابتدا داخل یک محفظه گرم شده و با یکدیگر ترکیب می شوند سپس با فشار داخل حفره قالب وارد می شوند. در آنجا سرد شده، سخت شده و شکل هندسی حفره قالب را به خود می گیرند.

روش کار به این صورت است که ابتدا محصول بوسیله یک طراحی صنعتی یا مهندس طراحی شده و سپس قالبهای مربوط به آن توسط قالبساز ساخته می شود. جنس قالبها فلزی بوده و معمولا فولاد یا آلومینیوم می باشد که با دقت ماشینکاری شده تا به فرم قطعه دلخواه درآید.

ریخته گری تزریقی کاربرد گسترده ای در ساخت قطعات مختلف دارد. از کوچکترین جز خودرو تا کل بدنه خودرو. قطعاتی با روش ریخته گری تزریقی تولید می شوند باید با دقت طراحی شده تا فرآیند قالبگیری را ساده کنند. موادی که قرار است مورد استفاده قرار گیرد باید به لحاظ شکل ظاهری و خواص قطعه تولیدی بررسی و محاسبه شود.

کاربردهای ریخته گری تزریقی چیست؟

ریخته گری تزریقی در ساخت بسیاری از اشیا مورد استفاده قرار می گیرد. مانند: صنایع بسته بندی ، روکش سیم ها ، درب بطری ، قطعات و اجزا خودرو ، اسباب بازی ها ، برخی از آلات موسیقی ، صندلی یک تکه ، میز کوچک ، جعبه قابل حمل ، قطعات مکانیکی (شامل چرخ دنده ها) و بیشتر محصولات پلاستیکی که امروزه در دسترس می باشد.

ریخته گری تزریقی رایج ترین روش ساخت مدرن برای قطعات می باشد. در عین حال این روش برای تولید انبوه نیز بسیار مناسب است.


IMOLD or Intelligent Mold

Manusoft Technologies unveiled IMOLD , the latest version with new and exciting user driven enhancements of its leading Computer-aided Mold Design (CAMD) software, IMOLD. IMOLD aims to simplify mold design process and help mold designers to be more productive.

With a decade of experience in Computer-Aided Mold Design, IMOLD for SolidWorks stands out today as a leading software that delivers optimal solutions to the growing and complex needs of mold designers worldwide. Quite rightly, not many know mold designers as much as IMOLD does.

IMOLD for SolidWorks is a powerful, completely SolidWorks integrated CAMD tool for streamlining and automating the mold design process. Leveraging SolidWorks, it captures the process specific knowledge of mold engineering to provide designers with expert, highly efficient design tools and step by step guide for the complete mold design process. IMOLD delivers high level of productivity as mold designers can easily produce preliminary and production design at radically short time. Besides greatly shortening the lead time for design, IMOLD also offers unparalleled integration to existing manufacturing systems to dramatically reduce the mold delivery schedule.

IMOLD is now significantly enhanced to best meet the industry's requirements of today and beyond! IMOLD provides mold design professionals with the critical design and productivity edge by combining its legendary powerful mold design suite with new functionalities and all round enhancements to provide greater automation, intuitiveness and enhanced user experience. What's more, the optimized system resource management in IMOLD now allows professional designers to work on large mold assemblies without being hampered by slow system processes. IMOLD sets apart from its competition in its ability to truly help designers in their quest to achieve highest level of productivity while meeting the strictest quality mold design standards.

About Manusoft Technologies Pte. Ltd.
Manusoft Technologies develops and markets powerful and easy-to-use 3D computer-aided mold design (CAMD) software for the precision tooling industry. Its primary strategy focuses on addressing the design needs of the precision tooling industry with a team of experienced tooling designers to develop, train and support the solutions that the company offers. As one of the pioneers in the industry, we continuously strive to maintain the competitive edge by leveraging on our market-driven R & D strengths and establishing strategic ties with industry partners.

نمونه مدرک فنی و حرفه ای بدون آزمون

ارائه ضمانت رضایت مشتری از خدمات آموزشی، توسط مدیریت موسسه

ارائه خدمات آموزشی رایگان پس از اتمام دوره با اهدای کارت گارانتی و پشتیبانی آموزشی

ارائه کارت تخفیف ویژه، قابل انتقال به غیر

ارائه تخفیفات متنوع شهریه توسط واحد ثبت نام

ارائه پذیرایی رایگان در طول دوره آموزشی

ارائه کارنامه در طول دوره، ارائه گواهینامه پایان دوره، اهدای جوایز و لوح تقدیر

اهدای ابزار و ملزومات آموزشی و کمک آموزشی به دانشجویان بصورت رایگان

مجهز به امکانات و سیستمهای کمک آموزشی Smart TV, Free Internet Wi-FI, Data Projector ,Laptop و..

امکان ارائه دوره بازآموزی رایگان (Retraining)

امکان کارآموزی و کارورزی رایگان دوره های عملی و کاربردی در محل موسسه و یا معرفی به سازمانها و ...

ضمانت رضایتمندی

تماس با ما

تماس با ما

لینک ثبت نام دوره آموزشی

لینک ثبت نام دوره آموزشی

آموزشگاه آموزش IMold | آموزش نرم افزار IMold | نرم افزار IMold چیست | IMold چیست | معرفی IMOLD | آموزش imold | نرم افزار طراحی قالبهای تزریق پلاستیک | ریخته‌گری تحت فشار | قالبسازی دایکاست | IMOLD ماژول نرم افزار سالیدورک | نرم افزار طراحی قالب های پلاستیک | کلاس آموزش imold | مراحل طراحی با نرم افزار طراحی قالب imold برای سالیدورک | آموزشگاه imold | مفهوم قالب سازی چیست؟ | انواع قالب های صنعتی | قالب های تزریق پلاستیک | انواع قالب های ریخته گری | پروسه ساخت قالب | اسپارک Spark و ماشین کاری با اسپارک چیست؟ | ریخته گری تحت فشار یا دایکاست چیست؟ | ریخته گری تزریقی Injection Moulding چیست؟ | آموزش نرم افزار I Mold | کاربردهای ریخته گری تزریقی | ساخت و طراحی قالب پلاستیک | قالب های دایکاست Die cast | imold training | i-mold | imold for solidworks | imold tutorial | imold for solidworks 2016 | IMOLD V8 Training | imold software

whatsapp