آموزش فتوشاپ Photoshop

share-desktop share-mobile آموزش فتوشاپ بعنوان مهمترین و پرکاربردترین نرم‌افزار گرافیکی اهمیت بسیاری دارد. به کمک نرم‌افزار photoshop می‌توانید تصاویر و عکس‌های مورد نظرتان را ایجاد، ویرایش و تغییر دهید. اگرچه در ابتدا فتوشاپ برای ویرایش عکس‌ها جهت چاپ روی کاغذ طراحی شده بود، اما به‌خاطر تنوع ابزارهایی که در اختیار کاربر قرار می‌دهد، بطور فزاینده‌ای برای تولید و ویرایش عکس‌ها در فرمت‌های دیجیتال به‌خصوص برای استفاده در وب سایت ها استفاده میشود. آموزشگاه فتوشاپ پایا ارائه بهترین کیفیت آموزشی را در کلاس آموزش فتوشاپ تضمین می‌نماید.

آموزشگاه آموزش فتوشاپ photoshop training

نرم افزار فتوشاپ Photoshop چیست؟

نرم افزار فوتوشاپ (Photoshop، به معنی کارگاه عکس) یک پردازشگر گرافیکی است که بدست شرکت ادوبی گسترش یافته و برای ایجاد، ترکیب، ویرایش، بازسازی و یا دگرگونی عکسها و نگاره ها بکار میرود. فتوشاپ برای سیستم عامل ویندوز و مکینتاش بکار میرود. آخرین نسخه رسمی نرم افزار فتوشاپ (version 21) است که با اسم ادوبی فتوشاپ Photoshop 2020 شناخته میشود. (نگارش محبوب قبلی Photoshop CC 2019 (version 20) است. CC مخفف Creative Cloud است و به معنای ابر خلاق می‌باشد.)

فتوشاپ یک نرم افزار گرافیکی است. همه کسانی که با گرافیک کامپیوتری سرو کاردارند، به نوعی نیازمند نرم افزار Photoshop هستند. به کمک نرم افزار فتوشاپ شما می توانید تصاویر مورد نظرتان را ایجاد کنید. عکس هایتان را ویرایش کنید و تغییر دهید. اگرچه در ابتدا فتوشاپ برای ویرایش عکس ها جهت چاپ روی کاغذ طراحی شده بود، اما به خاطر تنوع ابزارهایی که در اختیار کاربر میگذارد، از فتوشاپ به طور فزایندهای برای تولید و ویرایش عکس ها در فرمت های دیجیتال به خصوص برای استفاده در وب سایت ها استفاده میشود.

فایل های اختصاصی فتوشاپ PSD میباشد که به نرم افزارهای دیگر از قبیل نرم افزار ایمیجردی Adobe ImageReady ، نرم افزار ایلاستریتور adobe illustrator ، نرم افزار پریمایر adobe Premiere ، نرم افزار ایندیزاین adobe InDesign ، نرم افزار افتر افکت adobe After Effects و ادوبی انکور adobe Anchor Service صادر شوند و بالعکس، از آنها به فتوشاپ وارد شوند.

فتوشاپ قادر به خواندن و نوشتن پرونده‌های تصویری در قالبهایی مختلفی از قبیل GIF ، TIFF ، JPEG ، PNG و غیره است. هم‌چنین فرمت اختصاصی نرم‌افزار فتوشاپ پی‌اس‌دی (PSD) نام دارد (مخفف Photoshop Document یا سند فتوشاپ).

با استفاده از نسخه خاورمیانه ای فتوشاپ که به اختصار ME خوانده میشود میتوانید مستقیما در آن تایپ فارسی کنید.

نظرات دیگران درباره ما

مخاطبین دوره آموزش فتوشاپ

دوره آموزش فتوشاپ یک کلاس آموزش ۱۰۰ درصد عملی است که برای افراد جویای کار طراحی گردیده است. لذا تمام کسانی که قصد استخدام شدن در سمت های شغلی مرتبط با کارهای گرافیکی و آموزش فتوشاپ را دارند مخاطبین این دوره هستند.

دوره آموزش photoshop تحت نظر اساتید باتجربه و دارای کارت مربی گری از سازمان فنی و حرفه ای ارائه می گردد. همچنین پس از پایان دوره می توانید در آزمون سازمان فنی و حرفه ای شرکت نموده و مدرک فتوشاپ فنی و حرفه ای دریافت کنید.

آینده شغلی کارآموزان دوره آموزش فتوشاپ

امروزه هیچ کسب و کاری نیست که با تبلیغات سروکار نداشته باشد. از طرفی هر روزه تعداد شرکتهایی که ثبت میشوند رو به رشد است و هریک از این شرکت ها در راستای توسعه و تبلیغ خود نیاز به مهندس گرافیک دارند. با توجه به مطالبی که در دوره آموزش فتوشاپ ارائه می گردد، شما به راحتی می توانید در اکثر شرکت های تبلیغاتی، نشریات و مجلات، آتلیه های عکس بردای، شرکت های طراحی وب سایت و… استخدام شوید.

سرفصل آموزش فتوشاپ

کاربردهای نرم افزار فتوشاپ چیست؟

فتوشاپ ابزاری است برای همه کسانی که در کامپیوتر با گرافیک ثابت (متحرک) سرو کار دارند. گرافیست ها، ناشرین کتب و مجلات، چاپخانه ها، شرکت های تبلیغاتی، طراحان سایت، عکاس ها، نقاشان هنری طراحان نرم افزارها، انیمیشن سازها و.. به فتوشاپ احتیاج دارند.

نمونه طراحی با فتوشاپ

انتخاب بین نرم افزار فتوشاپ و نرم افزار کورل دراو ، کدام بهتر است؟

انتخاب بین فتوشاپ و کورل ستگی به کار شما دارد:
- فتوشاپ یک نرم افزار ویرایش عکس های دیجیتالی است.

- نرم افزار کورل دراو برای ترسیم و ایجاد طرح های مختلف به کار میرود نه ویرایش تصاویر موجود در کامپیوتر.

- ضمنا فتوشاپ نرم افزاری پیکسلی است که برای ایجاد کارت پستال، کاتالوگ و طراحی بنر، جلد مجلات و کتاب، ایجاد آیکونها و ... مناسب است. این نرم افزار در واقع کار طراحی و کار با چاپ مناسب است.

- کورل نرم افزاری برداری است که برای طراحی های برداری مانند آرم شرکتها، طراحی روی نایلون و کارتن ها و ... مناسب است. تصاویر تولید شده با کورل، به صورت خطوط و منحنی ها ظاهر میشوند و تصاویر کارتونی تولید میکنند. تصاویر روی بسته بندی پفک ها، ماکارونی ها و ... با کورل انجام میشود.

خلاصه، باید ببینید کار شما بیشتر در زمینه طراحی است (کورل) یا ساخت و ویرایش تصاویر و کاتالوگ (فتوشاپ) یا هردو

- فرق بین فتوشاپ و ایندیزاین

- فرق بین فتوشاپ و ایلوستریتور

- فرق بین فتوشاپ و تری دی مکس

مشاغل مرتبط با فتوشاپ چیست؟

نمونه کارهای فتوشاپ ...

سرفصل آموزش فتوشاپ

  • - معرفی محیط نرم‌افزار فتوشاپ
  • - آموزش کار با لایه ها در فتوشاپ
  • - آموزش کار با ابزارهای انتخاب فتوشاپ
  • - آموزش افکت های متنی فتوشاپ
  • - آموزش افکت های تصویری فتوشاپ
  • - آموزش روتوش تصاویر در فتوشاپ
  • - آموزش کار با پنلهای فتوشاپ
ادامه سرفصل آموزشی ...

نمونه مدرک رسمی فنی و حرفه ای

نمونه مدرک رسمی فنی و حرفه ای
نمونه مدرک فنی و حرفه ای بدون آزمون

ثبت نام آموزش فتوشاپ PhotoShop

لینک ثبت نام دوره آموزشی

آموزش فتوشاپ Photoshop عملی


تاریخ شروع دوره: تماس بگیرید
ظرفیت مانده: محدود
روزهای برگزاری: اختیاری
ساعت برگزاری: اختیاری
طول دوره: 7 جلسه
نحوه تشکیل: خصوصی
شهریه عادی: 0 تومان
امتیاز ویژه:
شهریه نهایی: 0 تومان
پرداخت نهایی: 0 تومان
آموزشگاه پایا
آموزش فتوشاپ Photoshop عملی

توضیحات دوره آموزشی:

- امکان ارائه مدرک رسمی فنی و حرفه ای + هزینه آزمون

- درج 90 ساعت آموزشی در مدرک فنی حرفه ای

- آموزش عملی و کاربردی

نظرسنجی کیفیت دوره آموزشی


آموزش فتوشاپ


تاریخ شروع دوره: مهر 1403
ظرفیت مانده: ظرفیت تکمیل
روزهای برگزاری: یکشنبه و سه شنبه
ساعت برگزاری: 10 تا 12
طول دوره: 7 جلسه
نحوه تشکیل: گروهی
شهریه عادی: 0 تومان
امتیاز ویژه:
شهریه نهایی: 0 تومان
پرداخت نهایی: 0 تومان
آموزشگاه پایا
آموزش فتوشاپ

توضیحات دوره آموزشی:

- امکان ارائه مدرک رسمی فنی و حرفه ای + هزینه آزمون

- درج 90 ساعت آموزشی در مدرک فنی حرفه ای

- آموزش عملی و کاربردی

نظرسنجی کیفیت دوره آموزشی

نرم افزار فتوشاپ (Photoshop) یکی از قوی ترین نرم افزارهایی است که برای کار با تصاویر دیجیتال و ویرایش آنها استفاده می شود. فتوشاپ کاربردهای مختلفی در حوزه های صنعتی، هنری و شخصی دارد. آموزش ادوبی فتوشاپ راحت و لذت‌بخش است.

معرفی نرم افزار Photoshop :

ادوبی فوتوشاپ (Photoshop، به معنی کارگاه عکس) یک پردازشگر گرافیکی است که بدست شرکت ادوبی گسترش یافته و برای ایجاد، ترکیب، ویرایش، بازسازی و یا دگرگونی عکسها و نگاره ها بکار میرود. فتوشاپ برای سیستم عامل ویندوز و مکینتاش بکار میرود. آخرین نسخه رسمی نرم افزار فتوشاپ (version ۲۱) است که با اسم ادوبی فتوشاپ Photoshop ۲۰۲۰ شناخته میشود. (نگارش محبوب قبلی Photoshop CC ۲۰۱۹ (version ۲۰) است. CC مخفف Creative Cloud است و به معنای ابر خلاق می‌باشد.)

از دید گرافیکی نرم افزار فتوشاپ توانایی کار با چندین نمونه رنگی را دارد، که عبارتند از نمونه های رنگی RGB، الایبی، CMYK، سیاه و سفید و غیره. فتوشاپ قادر به خواندن و نوشتن پرونده های تصویری در قالب هایی از قبیل تیف TIFF ، GIF ، JPEG ، PNG و غیره است. همچنین فرمت اختصاصی این نرم افزار PSD نام دارد.

شهرت فتوشاپ به این دلیل است که فرمت PSD به صورت گسترده استفاده میشود و تا حدی توسط نرم افزارهای رقیب حمایت میشود. فرمت PSB نسخه جدیدتری از فرمت قبلی است که برای فایلهایی با اندازه بیشتر از ۲ گیگابایت طراحی شده است. یکی از بهترین نسخه های فتوشاپ adobe Photoshop CC میباشد.

در نسخه های پیشین، این نرم افزار همراه با نرم افزار دیگری به نام ادوبی ایمیج ردی نصب میشد که روی آماده سازی تصاویر برای وب تمرکز داشت. تنظیم دقیق فرمت، کیفیت، فشرده سازی تصاویر و انیمیشن در فرمت گیف از امکانات این برنامه بودند.

بعد از خرید شرکت مکرومدیا توسط آدبی و اضافه شدن برنامه فایرورکس بسته های نرم افزاری آدوبی، اکثر امکانات این برنامه با فتوشاپ ادغام شدند. اگرچه در ابتدا فتوشاپ برای ویرایش عکسها جهت چاپ روی کاغذ طراحی شده بود، اما به خاطر تنوع ابزارهایی که در اختیار کاربر میگذارد، از فتوشاپ به طور فزایندهای برای تولید و ویرایش عکسها در فرمتهای دیجیتال (به خصوص برای استفاده در وب) استفاده میشود.

فتوشاپ همچنین با دیگر نرم افزارهای شرکت ادوبی برای ویرایش و ساخت انیمیشن و لوحهای فشرده ارتباط قوی دارد. فایلها در فرمت اختصاصی فتوشاپ پی اس دی میتوانند به نرمافزارهای دیگر از قبیل ادوبی ایمیجردی، ادوبی ایلاستریتور ، ادوبی پریمایر، ادوبی افتر افکتس و ادوبی انکور دیویدی صادر شوند و بالعکس، از آنها به فتوشاپ وارد شوند. برای مثال، فتوشاپ CS (نسخه ۹) از ساخت منو و دکمه هایی برای دی وی دی حمایت میکند.

بطور خلاصه:
نرم افزار فتوشاپ از دسته نرم افزارهای Image Editor می باشد به این معنا که به کمک این نرم افزار می توان بر روی تصاویر ویرایش نمود و حتی تصاویری در درون این نرم افزار خلق نمود این نرم افزار که توسط شرکت Adobe ساخته شده است به کمک چند نرم افزار دیگر که تحت همین نرم افزار کار می کنند می توانند برروی فیلم ها نیز ویرایش های را داشته باشند ولی اصل حوزه فعالیت فتوشاپ برروی تصاویر می باشد. فتوشاپ یک پردازشگر گرافیکی است که برای ایجاد، ترکیب، ویرایش، بازسازی و یا دگرگونی عکسها و نگاره ها بکار میرود. در کنار فتوشاپ نرم افزار دیگری به نام ادوبی ایمیجردی نصب میشود که یک نرم افزار تولید و ویرایش تصاویر متحرک است.

معرفی شرکت ادوبی Adobe :

ادوبی (Adobe Systems) یک شرکت آمریکایی سازنده نرم افزارهای کامپیوتری است. عمده فعالیت این شرکت در تولید نرمافزارهای طراحی و گرافیک است. ساختمان این شرکت در کالیفرنیا قرار دارد.
شرکت ادوبی در ۲۸ فوریه ۱۹۸۲ میلادی در مانتین ویو کالیفرنیا توسط چارلز گسچه و جان وارناک که هر دو کارمندان زیراکس پارک بودند، تاسیس شد.
شرکت ادوبی در سال ۲۰۰۵ مالکیت رقیب همیشگی خود یعنی ماکرومدیا را از آن خود کرد و در این هنگام درآمد آن بیش از ۱٫۹۶۶ میلیارد دلار بوده است.

آموزشگاه فتوشاپ Photoshop

پلاگین ابزار جانبی فتوشاپ است و برای یک طراح حرفه ای پلاگین بسیار مهم است و نقش تاثیر گذاری دارد. پلاگین ها ابزارهای جانبی هستند که شرکت سازنده نرم افزار مثلا فتوشاپ به کاربران داده تا اونها هم بتونند در زمینه بهبود و گسترش دادن کار برنامه فعالیت داشته باشند و معمولا همه برنامه هایی که چیزی رو تولید میکنند این خاصیت رو در برنامه گنجاندند. پس هر شرکت و یا هر کسی میتونه برای برنامه مورد نظر مثل فتوشاپ پلاگین بسازه و اصولا کارهای یک پلاگین در محدوده کارکرد اون برنامه هست ولی هر پلاگین فتوشاپ برای خودش مراحل نصب و کارکرد های جداگانه ای داره و همین طور که خیلی از نرم افزارها در انجام دادن کارهای مشخصی با هم تفاوت های چشم گیری دارند پلاگین ها هم شامل همین مبحث هستند.

پلاگین ها در فتوشاپ:

مثلا اگه شما بخواهید یک افکت رو روی عکستون و یا نوشتتون و یا هر طرحی که در فتوشاپ میتونید باز کنید رو با دست انجام بدید یا اصلا همچین کاری رو نمیشه انجام داد و یا اینکه برای انجام دادن اون کار اولا نیاز به دانش کافی برای اون کار دارید و ثانیا وقت خیلی زیادی میخواد در حالی که پلاگین ها در عرض چند ثانیه میتونند اون افکت و اون خواسته شما رو بر روی اون طرح ایجاد کنند که اکثرا هم شامل تنظیمات خاص خودش هست این کار اصلی پلاگین هاست.

فتوشاپ یا کورل؟ کدام بهتر است؟

بستگی به کار شما دارد؛ زیرا کار این دو نرم افزار، کاملا متفاوت است.

- فتوشاپ یک نرم افزار ویرایش عکس های دیجیتالی است.

- در حالی که نرم افزار کورل دراو برای ترسیم و ایجاد طرح های مختلف به کار میرود نه ویرایش تصاویر موجود در کامپیوتر.

- ضمنا فتوشاپ نرم افزاری پیکسلی است که برای ایجاد کارت پستال، کاتالوگ و طراحی بنر، جلد مجلات و کتاب، ایجاد آیکونها و ... مناسب است. این نرم افزار در واقع کار طراحی و کار با چاپ مناسب است.

- کورل نرم افزاری برداری است که برای طراحی های برداری مانند آرم شرکتها، طراحی روی نایلون و کارتن ها و ... مناسب است. تصاویر تولید شده با کورل، به صورت خطوط و منحنی ها ظاهر میشوند و تصاویر کارتونی تولید میکنند. تصاویر روی بسته بندی پفک ها، ماکارونی ها و ... با کورل انجام میشود.

- photoshop جهت ویرایش، روتوش و افکت گذاری روی عکس ساخته شده و کارش در حقیقت برای ساختن کاتالوگ و خلق تصاویر است.

- Corel Draw نرم افزاری است که با اون طراحی می کنن. یعنی چیزی که وجود نداره میسازن. مثل آرم یک شرکت و البته بعضی قابلیت های فتوشاپ رو نیز داره.

- اساس کار فتوشاپ بر Pixel است اما اساس کار نرم افزار CorelDraw بر بردار و معادلات پیشرفته ریاضی و نموداری است. بنابراین کیفیت کارهای خروجی در Corel به مراتب بیشتر از فتوشاپ است و قابلیت مانور بسیاری نسبت به فتوشاپ دارد.

- اما برای کارهای عکس از فتوشاپ باید استفاده کرد. چرا که عکس بر اساس علم پیکسل عکسبرداری شده است.

- بسیاری از طراحان این دو نرم افزار رو توأما استفاده می کنند و از امکانات هر دو بهره می برند.

در نهایت باید ببینید کار شما بیشتر در زمینه طراحی است (نرم افزار کورل دراو) یا ساخت و ویرایش تصاویر و کاتالوگ (نرم افزار فتوشاپ) یا هردو.

سرفصل کلی دوره آموزش نرم افزار فتوشاپ :

  • معرفی نرم افزار فتوشاپ و کاربردهای آن :
    • - نحوه نمایش تصاویر
    • - نمایش هم زمان چند فایل
    • - مدیریت پنجره های نمایش تصویر
    • - حالت های مختلف نمایش تصویر
    • - مدیریت پنل ها
    • - مدیریت منوها
    • - مدیریت کلیدهای میانبر
    • - مدیریت نحوه نمایش تصویر (بزرگنمایی و کوچک نمایی)
    • - استفاده از ابزار ذره بین و تنظیمات آن
    • - پنل Navigator
    • - گزینه های مرتبط با بزرگنمایی و کوچک نمایی در منوی View
    • - کلیدهای میانبر بزرگ نمایی
  • ترسیم در فتوشاپ :
    • - نحوه تنظیم انواع پارامترهای تصویر
    • - انتخاب سایز تصویر
    • - ماهیت تصاویر دیجیتال
    • - نحوه تهیه تصویر دیجیتال
    • - آشنایی با نحوه اسکن شدن تصاویر با اسکنر در کامپیوتر
    • - عوامل موثر در کیفیت تصویر
    • - رزولوشن
    • - محاسبه حجم فایل تصاویر
    • - انتخاب زمینه تصویر
    • - ایجاد تصاویر با زمینه Transparent
    • - ابزارهای نقاشی در فتوشاپ
    • - ابزار قلم مو و تنظیمات آن
    • - تنظیمات نوک قلم
    • - نحوه ایجاد نوک قلم جدید
    • - شیوه های مختلف انتخاب رنگ قلم و زمینه
    • - Color Picker و تنظیمات آن
    • - حالت های مختلف رنگی جهت انتخاب رنگ
    • - Swatches و Color
    • - ابزار قطره چکان (Eyedropper Tool)
    • - حالت های مختلف ترکیب رنگ (Mode)
    • - آشنایی با Opacity
    • - آشنایی با Flow
    • - ذخیره قلم مو
    • - ابزار مداد
    • - تغییر اندازه بوم (Canvas Size)
    • - تغییر اندازه تصویر (Image Size)
  • معرفی و کار با پنل History فتوشاپ :
    • - کاربردهای پنل History
    • - تنظیمات پنل History
    • - تعیین تعداد مراحل برگشت به عقب
    • - Snapshot
    • - تاثیر پنل History بر روی ابزارهای مرتبط
    • - پاک کن
    • - قلم مو حافظه دار (History Brush Tool)
  • رتوش عکس در فتوشاپ و ابزارهای آن :
    • - ابزار مهر (Clone Stamp)
    • - حذف اشیا اضافه در تصویر
    • - رتوش چهره و حذف جوش ها از تصویر
    • - صاف کردن پوست صورت و حذف لکه ها
    • - رتوش و بهبود تصاویر قدیمی
    • - ابزار چسب زخم (Healing Brush)
    • - ابزار وصله (Patch Tool)
    • - Content-Aware Move Tool
    • - رفع قرمزی چشم با ابزار Red Eye Tool
    • - آشنایی با ابزار تغییر رنگ (Color Replacement Tool)
    • - تغییرات به رنگ دلخواه
    • - ابزار محو (Blur) و واضح (Sharpe) کردن تصویر و کاربردهای آن ها
    • - ابزار Smudge
    • - آشنایی با فیلتر Liquify
    • - ابزار تیره (Burn) و روشن (Doge) کردن تصویر و کاربردهای آن ها
    • - Sponge Tool
    • - ایجاد یک الگوی جدید (Patern) برای مهر
  • ابزارهای انتخاب در فتوشاپ و کاربرد آن :
    • - انتخاب ناحیه کاری
    • - کم و اضافه کردن به ناحیه انتخاب
    • - معکوس کردن ناحیه انتخاب
    • - Feather و Style ناحیه انتخاب
    • - Anti-Alias
    • - ابزار Lasso
    • - انتخاب مستطیلی، دایره ای و خطی
    • - انتخاب چندضلعی
    • - انتخاب مغناطیسی
    • - چوب جادویی
    • - پاک کردن زمینه تصویر با Background Eraser
    • - Magic Eraser
    • - Quick Selection
    • - ابزار مسیر
    • - پنل مسیرها
    • - خروجی گرفتن از مسیر برای انتقال به Illustrator
    • - انواع مسیرهای آماده
    • - بزار انتخاب مسیر به صورت متن
    • - Quick Mask
    • - منوی انتخاب
    • - ذخیره ناحیه انتخاب
    • - رنگی کردن تصویر سیاه و سفید
    • - Gradient Tool
    • - Paint Buket Tool
    • - ایجاد زمینه دلخواه برای تصویر
    • - ابزار برش تصویر (Crop Tool)
    • - برش زاویه دار (Perspective Crop Tool)
    • - ساخت تصاویر اینترنتی با ابزار Slice
  • آموزش کار با لایه ها در فتوشاپ :
    • - انواع لایه ها
    • - لایه ی تصویری
    • - لایه ی متنی
    • - مدیریت لایه ها توسط پنل Layers
    • - لایه Adjustment
    • - ترکیب رنگ لایه ها
    • - انواع قفل لایه ها
    • - گروه بندی لایه ها
    • - ماسک لایه ها
    • - افکت لایه ها
    • - انواع روش های برجسته کردن تصویر متنی
    • - کاربرد لایه ها در مونتاژ
    • - ایجاد مهر بر روی تصاویر برای جلو گیری از کپی غیرقانونی
    • - تراز کردن لایه ها
    • - منوی Layers
    • - ادغام لایه ها
    • - حذف اشیا اضافه در تصویربه کمک لایه ها
    • - رفع مشکل بسته بودن چشم در عکس
    • - مونتاژ تصویر سر فرد
    • - مونتاژ عکس فرد در طبیعت
  • آموزش کار با پنلهای فتوشاپ :
    • - منوی فیلترها
    • - محو کردن تصاویر
    • - ایجاد تصاویر قدیمی و سیاه سفید
    • - نورپردازی در تصویر
    • - دقت تصویر
    • - اطلاعات تصویر
    • - خودکارسازی (Action)
    • - منوی Image
    • - پنل Info
    • - Color Sampler
    • - ابزرا خط کش (Ruler)
    • - ابزار یادداشت نوشتاری و صوتی
    • - کانال های رنگ
    • - کیفیت تصویرهای کاربردی
    • - ذخیره مناسب تصویر برای صفحات وب
    • - بهبود کیفیت چاپ
    • - چرخش تصاویر
    • - منوی Edit
    • - حذف حاشیه با Trim
لینک ثبت نام دوره آموزشی
آموزشگاه پایا

5.01401/06/16درسا نقی لو

آموزشگاه بسیار خوب بود. استاد خیلی با حوصله فتوشاپ رو درس می داد و به سوالات پاسخ می دادن.

5.01400/10/06مهراد جعفرحاجی

دوره خیلی خوبی رو گذروندم. از استاد دوره و آموزشی که دیدم کاملا راضی هستم. با تشکر

5.01400/05/03سینا زمانی

دوره خیلی خوب بود. جلسات بسیار عالی انجام شدن و کاملا عملی بود

5.01400/01/24پریسا بختیاری

دوره های آفیس و فتوشاپ رو در آموزشگاه کامپیوتر پایا گذروندم. از کلیه کلاس هام راضی هستم. ممنونم

5.01399/11/23مهدی کرمیار

با تشکر از کادر آموزشگاه پایا. دوره خیلی خوب بود و استاد بسیار مطالب رو به صورت کاربردی انتقال دادن.

5.01399/06/04مهدا خسروانی

دوره قبلیم دوره کامل طراحی سایت بود و برای دومین بار که در دوره های آموزشگاه کامپیوتر پایا شرکت داشتم. استاد این دوره هم بسیار متعهد بودن و با صبر و حوصله تمام نکات رو آموزش دادن. کلاس های هم بسیار عالی هماهنگ و به موقع برگزار می شدن. تشکر و قدردانی می کنم ازتون

5.01399/02/31خشایار امیرفر

با تشکر از تیم موفق آموزشگاه کامپیوتر پایا.

5.01398/12/10مریم قدمایی

کلاس خیلی خوب و کاربردی بود. استاد خیلی مسلط بودن. ممنونم از آموزشگاه کامپیوتر پایا

5.01398/11/03حامد زاهدی

از جزیره کیش برای شرکت در دوره به آموزشگاه پایا مراجعه کردم.ممنونم بابت برخورد همکاران و هماهنگی کلاس ها با توجه به محدودیت زمانی که من داشتم. کیفیت آموزش خیلی خوب بود و استاد کاملا مسلط بودن روی موارد نرم افزار. با تشکر

4.91398/10/07نگین کمالی

بسیار مفید و کارآمد بود دوره. استاد بسیار با حوصله و صبورانه آموزش رو انجام میدادن. از زمان کلاس به بهترین شکل استفاده می شد. ممنونم از آموزشگاه کامپیوتر پایا

اولین 1 2 3 4 5 آخرین 

ارائه ضمانت رضایت مشتری از خدمات آموزشی، توسط مدیریت موسسه

ارائه خدمات آموزشی رایگان پس از اتمام دوره با اهدای کارت گارانتی و پشتیبانی آموزشی

ارائه کارت تخفیف ویژه، قابل انتقال به غیر

ارائه تخفیفات متنوع شهریه توسط واحد ثبت نام

ارائه پذیرایی رایگان در طول دوره آموزشی

ارائه کارنامه در طول دوره، ارائه گواهینامه پایان دوره، اهدای جوایز و لوح تقدیر

اهدای ابزار و ملزومات آموزشی و کمک آموزشی به دانشجویان بصورت رایگان

مجهز به امکانات و سیستمهای کمک آموزشی Smart TV, Free Internet Wi-FI, Data Projector ,Laptop و..

امکان ارائه دوره بازآموزی رایگان (Retraining)

امکان کارآموزی و کارورزی رایگان دوره های عملی و کاربردی در محل موسسه و یا معرفی به سازمانها و ...

ضمانت رضایتمندی

تماس با ما

تماس با ما

لینک ثبت نام دوره آموزشی

لینک ثبت نام دوره آموزشی

آموزش فتوشاپ|آموزش Photoshop|بهترین آموزشگاه فتوشاپ در تهران|کلاس فتوشاپ عملی|آموزش فتوشاپ با مدرک فنی حرفه ای|فرق فتوشاپ و کورل|سرفصل آموزش فتوشاپ حرفه ای|آموزش نرم افزار فتوشاپ|دوره آموزش فتوشاپ فنی حرفه ای با مدرک بین المللی|Photoshop training

whatsapp