آموزش SQL server اس کیو ال سرور

share-desktop share-mobile

آموزش SQL server اس کیو ال سرور

اس کیو ال سرور Microsoft SQL Server چیست؟

مایکروسافت اس کیو ال سرور Microsoft SQL Server یا مایکروسافت سی‌کول سرور ، یک نرم‌افزار سیستم مدیریت بانک‌های اطلاعاتی است که توسط شرکت مایکروسافت توسعه داده می‌شود. برخی از ویژگی‌های این سیستم مدیریت پایگاه داده‌ها به این شرح است:

  • بانک اطلاعاتی رابطه‌ای
  • امکان استفاده از: Trigger, View, Stored procedure
  • پشتیبانی از XML
  • OLAP
  • بسیار قدرتمند و بدون محدودیت حجم و تعداد رکورد
  • پشتیبانی از FullText Search برای سرعت در بازیابی اطلاعات و استفاده از زبان طبیعی در جستجوها

یکی از محبوب ترین و پرقدرت ترین نرم افزار های ساخت و مدیریت پایگاه داده، نرم افزار قدرتمند Microsoft SQL Server می باشد. منبع: آموزشگاه کامپیوتر پایا

Microsoft SQL Server یک بانک اطلاعاتی از نوع دیتابیس های رابطه ای یا Relational Database می باشد که توسط توسط کمپانی Microsoft ارایه شده و وظیفه اصلی آن ذخیره و بازیابی اطلاعات بر اساس درخواست نرم افزارهای دیگر میباشد. این نرم افزار دارای نسخه های بسیار متنوع و متناسب با مخاطبان متفاوت و محیط های کار مختلف ( از نرم افزارهای کوچک که اطلاعات در ماشین لوکال خود ذخیره می کنند تا میلیون ها کاربر و ماشین که احتیاج به دستیابی به اطلاعات از طریق شبکه به طور همزمان دارند.)

نظرات دیگران درباره ما

اس کیو ال SQL چیست؟

SQL مخفف Structerd Query Language میباشد زبانی ساخت یافته برای پرس و جو از بانک اطلاعاتی میباشد. با استفاده از SQL میتوانید داده هایی را که در بانک اطلاعاتی خود دارید به نحوی که میخواهید بازیابی کنید و مورد تحقیق و اگر خواستید تغییر دهید.

همانطور که نام این نرم افزار مشخص می باشد از زبان های Query مانند T-SQL و ANSI SQL استفاده می کند.

آموزش SQL server اس کیو ال سرور
نمونه مدرک فنی و حرفه ای بدون آزمون

ثبت نام آموزش SQL server اس کیو ال سرور

لینک ثبت نام دوره آموزشی
تاریخ شروع دوره: اختیاری
ظرفیت مانده: محدود
روزهای برگزاری: اختیاری
ساعت برگزاری: اختیاری
طول دوره: 10 هفته
نحوه تشکیل: خصوصی
شهریه عادی: 0 تومان
امتیاز ویژه:
شهریه نهایی: 0 تومان
پرداخت نهایی: 0 تومان
آموزشگاه پایا
آموزش SQL server اس کیو ال سرور

توضیحات دوره آموزشی:

- اجرای دوره بصورت 100% عملی و کاربردی میباشد.

- ارائه نرم افزار ها و جزوات و بازآموزی (بصورت رایگان)

- امکان ارائه گواهینامه بین المللی / پذیرایی رایگان در طول دوره و...

نظرسنجی کیفیت دوره آموزشی

معرفی اس کیو ال سرور Microsoft SQL Server

کدهای پایه ای این نرم افزار ابتدا توسط شرکت Sybase SQL Server طراحی شده بود که بعدها شرکت مایکروسافت امتیاز کامل آن نرم افزار را خریداری نمود. هدف مایکروسافت از خریداری این نرم افزار، ارتقا دادن آن به سطح عظیم و در نهایت رقابت با دیتابیس های ارایه شده توسط شرکت های Oracle و IBM بود. با این هدف تیمی متشکل از شرکت مایکروسافت، Sybase و Ashton-Tate تشکیل شد و اولین نسخه از این نرم افزار به نام SQL Server 1.0 برای سیستم عامل OS/2 در سال ۱۹۸۹ منتشر گردید. این نسخه در واقع معادل نسخه قبلی آن یعنی Sybase SQL Server 3.0 بود که برای سیستم عامل Unix به انتشار درآمده بود. بعد ها نسخه Microsoft SQL Server 4.21 برای سیستم عامل های NT و Windows NT 3.1 منتشر شد که این امر موجب محبوبیت بیشتر آن نزد کاربران ویندوز گردید. Microsoft SQL Server 6.0 اولین نسخه این نرم افزار برای سیستم عامل های ویندوز NT بود که در ساخت آن از هیچ یک از تکنولوژِی های Sybase استفاده نشد.

بعد از انتشار Windows NT دو شرکت مایکروسافت و Sybase از یکدیگر جدا شده و هر یک از آن ها به طراحی و تلاش برای به دست گرفتن بازار توسط نرم افزار خود پرداخت. مایکروسافت تمامی حقوق طراحی و فروش نرم افزار Microsoft SQL Server را به صورت اختصاصی به نام خود ثبت نمود و شرکت Sybase نیز با تغییر نام نرم افزار خود به Adaptive Server Enterprise برای جلوگیری از بروز اشتباه با نرم افزار مایکروسافت، به تلاش برای رقابت با آن پرداخت.

در حال حاضر با گذشت بیش از ۱۰ سال از انتشار نسخه های قبلی محصولات (Microsoft SQL Server (SQL server 2000پیشرفته های قابل ملاحظه ای برای افزایش بهره وری این نرم افزار به وجود آمده است. ابزارهای Client IDE و همچنین بسته های مکملی که همراه نسخه SQL Server 2005 منتشر گردید.

مانند: ابزار ETL (SQL Server Integration Services و یا SSIS)، سرور گزارش گیری (Reporting Service)، ابزار OLAP و یا سرور استخراج داده ها (Data mining server) و یا سرویس های تحلیلی و چندین تکنولوژی پیغام دهی به کاربر نمونه هایی از این امکانات ویژه می باشند.

معرفی SQL Server 2005

نسخه SQL Server 2005 با نام کد Yukon در ماه اکتبر ۲۰۰۵ به عنوان نسخه گشترش یافته SQL Server 2000 منتشر گردید. این نسخه از نرم افزار پشتیبانی کاملی از داده های نوع XML را دارا می باشد. ستون های XML با شماهای نوع XSD عمل می نماید. درخواست های داده های XML از طریق XQuery و Common language runtime (CLR) ارسال و پیگیری می شوند.این نسخه همچنین قابلیت های ویژه ای را به XQuery به نام XML DML اضافه نموده است. این نسخه از این نرم افزار همچنین کاربران را قادر می سازد تا دیتابیس سرور خود را تحت سرویس های وب به واسطه Tabular Data Stream (TDS) و با پروتکل SOAP قرار داده و استفاده نماید. زمانی که اطلاعات دیتابیس در سطح اینترنت مورد استفاده قرار بگیرند، نتیجه را به صورت XML مشاهده خواهید نمود.

معرفی SQL Server 2008

نسخه SQL Server 2008 با نام رمز Katmai در ششم آگوست سال ۲۰۰۸ با هدف ارایه دیتابیس هایی خود تنظیم (Self-tuning)، خود سازمان (Self-Organizing) و خود نگهدار (Self-Maintain) منتشر گردید. این نسخه از تکنولوژیSQL Server Always On استفاده می نماید که پایداری بسیار بالایی برای دیتابیس را به همراه دارد و زمان Down time سرور را تقریبا به صفر می رساند.

نرم افزار SQL Server 2008 همچنین از اطلاعات ساختار یافته و یا نیمه ساختار یافته (semi-structure) که شامل فرمت های رسانه ای مانند تصاویر، ویدیو و فایل های صدا می گردد، به طور کامل پشتیبانی می نماید. در این نسخه اطلاعات چند رسانه ای به عنوان عناصر بزرگ باینری یا BLOB (Binary Large Object) در بانک اطلاعاتی ذخیره می گردند. بر طبق گزارش رئیس قسمت طراحی برنامه های کاربردی مایکروسافت، پال فلسنر، SQL Server 2008 قادر است به عنوان مرکز ذخیره انواع اطلاعات از قبیل: XML، ایمیل، زمان یا تاریخ، فایل ها، اسناد، اطلاعات مربوط به مختصات موقعیت های مختلف و … بوده و در به طور همزمان عملیات متفاوتی مانند: جستجو، کوئری query ، تحلیل و آنالیز، به اشتراک گذاری و همسازن سازی (Synchronization) را نیز بر روی تمام اطلاعات انجام دهد.

این نرم افزار پشتیبانی خود را از اطلاعات ساختار نیافته (unstructured) و نیمه ساختار یافته (semi-structured) به وسیله نوع داده های FILESTREAM کامل تر نموده است. اطلاعات ساختار یافته و Metadata ها همواره در دیتابیس SQL Server ذخیره می شوند در حالیکه اطلاعات ساختار نیافته در فایل های سیستمی مانند Win32 و API ها نگهداری شده وبه واسطه T-SQL قابل بررسی می باشند.

این نسخه از دیتابیس همچنین دارای قابلیت های ویژه و کاملی برای قابلیت گرفتن نسخه پشتیبان و بازیابی می باشد. SQL Server2008 بصورت کامل از داده های سلسله مراتبی (Hierarchical data) پشتیبانی می نماید، و کاربر قادر است بدون استفاده از Query های بازگشتی با استفاده از T-SQL آن ها را کنترل نماید.

بر طبق مقاله ای فنی از مایکروسافت در این نسخه از SQL Server ، قابلیت جستجو تمام متن (Full-text Search) گنجانده شده است که باعث ساده سازی مدیریت دیتابیس و افزایش قابل توجه بهره وری می گردد. علاوه بر تمامی ویژگی های مذکور، این نرم افزار از Framework محبوب ADO.NET و ابزارهایی جهت گزارش گیری ، Replication پشتیبانی می نماید.

معرفی SQL Server 2008 R2

نرم افزار اس کیو ال SQL Server 2008 R2 که ابتدا با نام رمزی Kilimanjaro در سال ۲۰۰۹ معرفی شد و در آپریل سال ۲۰۱۰ به صورت رسمی منتشر گردید.

نسخه SQL Server 2008 R2 قابلیت های ویژه ای را به نسخه قبلی خود مانند Master Data management ، که یک سیستم مدیریت مرکزی اطلاعات می باشد افزود. این نرم افزار همچنین ابزارهای دیگری مانند قابلیت مدیریت چندین سرور مجزا به صورت همزمان (Multi Server Management) ، سرویس های گزارش گیری پیشرفته و سرویس های آنالیز و تحلیل یکپارچه موجود در نسخه قبلی را کامل تر نموده است.

SQL Server 2008 R2 شامل سرویس های جدیدی مانند: قابلیت Power Pivot برای پشتیبانی از نرم افزارهای اکسل Excel و SharePoint، قابلیت Master Data Service، قابلیت Stream Insight، ابزار ساخت گزارش نسخه ۳ (Report Builder 3.0) ، افزونه هایی جهت دریافت گزارش از نرم افزار SharePoint است. منبع: آموزشگاه کامپیوتر پایا

معرفی اس کیو ال سرور Microsoft SQL Server 2012

شرکت مایکروسافت طی سال های اخیر در فاصله های زمانی ۲۴ - ۳۶ ماهه در صدد ارائه نسخه ای جدید از محصولات خود بوده است. به عنوان مثال سه نسخه اخیر ویژوال استودیو طی سال های 2005، 2008 و 2010 ارائه شده اند. سال های 2005 و 2008 با ارائه نسخه جدید محصول اس کیو ال سرور نیز با نام SQL Server 2005 و SQL Server 2008 همراه بوده اند. پس از آن شرکت مایکروسافت نسخه میانی این محصول را تحت عنوان SQL Server 2008 R2 ارائه داد که با رفع مشکلات نسخه اس کیو ال سرور 2008 و برخی بهبودها همراه بوده است. اگر از این نسخه استفاده کرده باشید، حتما از آن راضی بوده اید. به این ترتیب با یک وقفه 36 ماهه محصول جدید مایکروسافت تحت عنوان SQL Server 2011 ارائه شد. این محصول نام کد Denali را یدک می کشد و قرار است طیف وسیعی از ویژگی های جدید را در اختیار قرار دهد. هم اکنون این محصول با نام Sql Server 2012 در بازار موجود می باشد.

ویژگی AlwaysOn در اس کیو ال سرور ۲۰۱۲

AlwaysOn یکی از مهمترین ویژگیها در SQL Server 2012 در بحث High Availability یا در دسترس بودن و در واقع تکمیل کننده Database Mirroring در نسخه های قبلی میباشد. در Mirroring ما به صورت تک تک، دیتابیس ها را Mirror میکنیم ولی در AlwaysOn اینکار به صورت گروهی انجام میشه یعنی چندین دیتابیس را میتوانیم به دو روش همزمان (Synchronous) و غیر همزمان (Asynchronous) با هم ترکیب نماییم. بر خلاف میرورینگ، دیتابیس به صورت فقط خواندنی قابل دسترسی می باشد.

نکته: در نسخه های قبلی اس کیو ال سرور با گرفتن Snapshot از دیتابیس Mirror میتوان به صورت فقط خواندنی از آن استفاده نمود.

پشتیبانی از Windows Server Core در اس کیو ال سرور 2012

نسخه SQL Server 2012 قابل نصب روی Windows Server Core می باشد، یعنی می توان نسخه ای از SQL Server را نصب نمود که هیچ GUI ی نداشته و ارتباط شما از طریق Command Prompt و PowerShell انجام شود.

گزارش گیری با Power View در اس کیو ال سرور 2012

پاور ویو یک ابزار گزارش گیری تعاملی تحت وب سایت که با سیلورلایت Silverlight نوشته شده (با کد نام Crescent) می باشد که به کاربرانی که معمولا آنالیزورهای دیتا نام دارند، امکان گزارش گیری های ad hoc را می دهد.

نکته: برای کار با Power View نیاز به شیرپوینت SharePoint Server 2010 دارید.

طراحی دیتابیس با SQL Server Data Tools در اس کیو ال سرور 2012

اس کیو ال سرور دیتا تولز یک محیط یکپارچه توسعه داخل ویژوال استودیو Visual Studio می باشد که به شما امکان طراحی دیتابیس را می دهد. از قابلیت های جالب این محیط می توان به قابلیت IntelliSense و دیباگ کردن اشاره نمود. SQL Server Data Tools میتواند به SQL Server 2005 به بعد وصل شود.

ذخیره سازی دیتابیس با ColumnStore Indexes در اس کیو ال سرور 2012

یکی از ویژگی های منحصر به فرد SQL Server است که داده ها را بجای ذخیره بصورت سطری و در یک Page که روشی سنتی ست، ستونها را که در یک ایندکس هستند به صورت ستونی و در چند Page ذخیره میکند. این کار چه سودی دارد؟

- سرعت بالا هنگام کوئری زدن با توجه به اینکه فقط ستون هایی که در کوئری آمده اند بارگزاری خواهند شد.

- فشردگی بیشتر با توجه به احتمال تکراری بودن داده ها که امکان فشردگی بر اساس الگوریتم های موجود بیشتر میشود.

نکته: با این نوع ایندکس جدول فقط خواندنی میشود که برای Data Warehouse ها طراحی شده است.

امکان Contained Databases در اس کیو ال سرور 2012

با این روش میتوانیم یک دیتابیس جامع به صورت Stand Alone داشته باشیم. یعنی میتوان یک دیتابیس روی سرور A بسازیم سپس همین دیتابیس را روی سرور B مورد استفاده قرار دهیم.

پیشرفت T-SQL در اس کیو ال سرور 2012

پیشرفت در T-SQL و پشتیبانی از دنباله اعداد، عملگر TRY_CONVERT و تبدیل کردن داده ها، استفاده از Syntax OFFSET و FETCH برای صفحه صفحه کردن Data Paging ، تابع جدید FORMAT برای ساده سازی قالب بندی داده خروجی، عملگر THROW برای رسیدگی سریعتر و آسانتر به خطا (Exception Handling) و…

قابلیت Data Quality Services در اس کیو ال سرور 2012

دیتا کوالیتی سرویس ابزاری ست برای بررسی کیفیت و تصحیح داده های غلط بر اساس اطلاعات و دانشی که ما به آن داده ایم. در واقع این یک سرویس knowledge-based می باشد. برای مثال فرض کنید فیلدی بنام جنسیت داریم که داخلش هم M هست هم Male و حتی عدد یک. متخصص داده در سازمان تعیین میکند که مقدار این فیلد باید Male باشد و بر اساس آن سرویس، داده های موجود اصلاح خواهند شد.

قابلیت Ad-Hoc Query Paging در اس کیو ال سرور 2012

امکان صفحه بندی در لحظه کوئری ها از دیگر قابلیت های فوق العاده مفید و جالبی ست که SQL Server 2012 از آن پشتیبانی می کند.

حوزه Business Intelligence در اس کیو ال سرور 2012

یکی دیگر از حوزه هایی که با قابلیت های کاملا جدید و بی سابقه در نسخه SQL Server 2012 ارائه شده است، حوزه Business Intelligence می باشد. در این راستا سرویس آنالیز اس کیو ال سرور مدل جدید BI Semantic را ارائه داده است که شامل سه لایه زیر می باشد:

  • - Data Model
  • - Business Logic
  • - Data Access

خلاصه: از دهه ۷۰ تاکنون، زبان SQL توانسته به یک زبان استاندارد جهت پرس و جو Query از بانک های اطلاعاتی تبدیل شود و MS SQL Server نیز به عنوان یک نرم افزار ساده جهت مدیریت و راهبری بانک های اطلاعاتی، سهم بسزایی در تولید نرم افزارهای کوچک و بزرگ داشته باشد.

از سال 2000 تاکنون، چهار ویرایش از این نرم افزار اس کیو ال سرور توسط شرکت مایکروسافت تولید و عرضه شده است که هر کدام با ارائه ویژگی ها و توانمندی های خاص، توانسته اند نیازهای گسترده ای از مشتریان خود را برآورده سازد.

برخی از ویژگی های آنها به تفکیک ویرایش به شرح زیر است:

MS SQL Server 2000

  • - Enterprise Manager
  • - Query Analyzer
  • - SQL Profiler
  • - Service Manager
  • - Data Transformation Services - DTS
  • - Books Online

MS SQL Server 2005

  • - Relation database
  • - Replication Services
  • - Analysis Services
  • - Reporting Services
  • - Management Tools
  • - Development Tools
  • - SSIS
  • - Business Intelligence
  • - روش های جدید برای برنامه نویسی پایگاه داده

MS SQL Server 2008

  • - پشتیبانی از سخت افزارهای جدید
  • - افزایش مقدار حافظه در دسترس
  • - پشتیبانی از Hyper-Threading
  • - پشتیبانی از NUMA
  • - پشتیبانی چند نمونه ای
  • - پشتیبانی از انواع داده های جدید
  • - یکپارچگی با .NET Framework
  • - snapshot و mirroring از بانک اطلاعاتی
  • - پارتیشن بندی داده ها
  • - بهبود در کاتالوگ سیستم
  • - بهبود سرویس های هشدار دهنده
  • - بهبود سرویس های گزارش

MS SQL Server 2012

  • - AlwaysOn
  • - پشتیبانی از Windows Server Core
  • - Power View
  • - SQL Server Data Tools
  • - Columnstore Indexes
  • - Contained Databases
  • - پیشرفت در T-SQL
  • - Data Quality Services
  • - Ad-Hoc Query Paging

Microsoft SQL Server 2019

در حال حاظر آخرین نسخه نرم افزار اس کیو ال سرور SQL Server 2019 می باشد. منبع: آموزشگاه کامپیوتر پایا

آموزش sql server
آموزشگاه پایا

آقای شکری

با تشکر از استاد و همچنین آموزشگاه کامپیوتر پایا. ضمن قدردانی از تمام تلاش ها و زحماتی که برای بنده انجام دادید، نکته مهم اینه که واقعا یک دوره عملی و خاص بود و تمام مراحل آموزش به صورت عالی و کامل تدریس شد. از تمام عزیزان آموزشگاه ممنونم و آرزوی موفقیت در تمام مراحل را برایشان دارم. با تشکر1400/04/01

آقای ابهری

با تشکر از همکاران آموزشگاه کامپیوتر پایا که بسیار خوش برخورد هستن و کاملا در جهت بهتر برگزار شدن دوره تلاش می کنند. کلاس عالی بود و استاد واقعا بی نظیر بودن. در کلاس های بعدی برنامه نویسی هم شرکت خواهم کرد.1399/04/12

خانم گودرزیان

همه مطالب و آموزش به صورت کامل و جامع گفته شد. ارائه جزوه کامل برای جلسات در طول دوره خیلی عالی بود. مطالب استاد بسیار کاربردی بودن در بازار کار. اینجانب بسیار راضی بودم و از آموزشگاه کامپیوتر پایا ممنونم.1398/10/10

خانم محمودصالحی

دوره دومی بود که پس از طراحی وب استاتیک در این موسسه می گذرانم.علت حضورم در دوره ها رضایت دوستان از کلاس و مشاوره خوب مدیریت آموزشگاه بود. نحوه برخورد پرسنل بسیار خوب و کیفیت آموزشی بسیار عالی است.از پرسنل و استاد محترم که در رسیدن به هدفمان به خوبی ما را یاری کردند کمال تشکر را دارم و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد. سال خوبی برایتان آرزومندم.1391/12/13

خانم خسروانی

استاد بسیار دلسوزانه و صبورانه پاسخگو به سوالات بچه های کلاس بودن. بسیار مسئولیت پذیر در قبال دانشجویان عمل می کردن. از آموزشگاه کامپیوتر پایا بخاطر این دوره بسیار مفید و کاربردی و استفاده از اینگونه اساتید حرفه ای تشکر می کنم.1399/04/09

آقای تاج دار

کلاس بسیار عالی بود. استاد کامل مطالب رو توضیح می دادن و عملی اجرا می شد. واقعا پاسخگو بودن و موارد و سوالات رو برطرف می کردن. با تشکر از آموزشگاه کامپیوتر پایا1400/06/02

آقای همشبوری

دوره بسیار خوبی بود و آموزشی که توسط استاد انجام شد بسیار خوب بود. استاد بخاطر تخصص و شغل خودشون، کاملا روی موارد مسلط بودن و مطالب خیلی کاربردی تدریس شد. با تشکر1400/02/20

خانم فرزان

ضمن تشکر از آموزشگاه کامپیوتر پایا، کیفیت آموزشی بسیار بالا بود. همراهی استاد و مسئولیت پذیری ایشون در مقابل دانشجویان و توضیحات بسیار عالی و کاربردی، واضح و کامل بود. ممنون هستم از کادر اجرایی خوش برخورد و صبور آموزشگاه.1400/07/10

آقای گرشاسبی

کادر مجرب و کارآزموده، استاد با سواد و خوش برخورد، پیگیری دائم روند کلاس و برگزاری دوره و کیفیت آموزشی بسیار عالی و حرفه ای بود. ممنونم از آموزشگاه کامپیوتر پایا1399/06/02

آقای کلاته

با تشکر از زحمات آموزشگاه کامپیوتر پایا و استاد عزیز و گرانقدر که تمامی موارد رو با صبر و حوصله آموزش دادن.1397/5/13

خانم منصوری

دوره بسیار آموزنده و مفید بود. در دوره پیشرفته هم شرکت می کنم.1394/7/23

آقای نجبا

با تشکر از استاد بسیار عالی این دوره که بسیار عالی و با حوصله پاسخگوی سوالات بودن. خیلی خوب مطالب رو آموزش میدادن و دلسوزانه برای بچه های کلاس زمان میذاشتن. ممنون1398/06/30

خانم آسوبار

رضایت کامل از استاد محترم دارم. واقعا تدریس ایشون عالی بودش. کادر اداری آموزشگاه پایا هم عالی و حرفه ای بودن. ممنون1398/12/07

خانم صانعی

کلاس خیلی خوبی بود و با همه بچه ها در دروه پیشرفته هم ثبت کردیم.1394/7/23

آقای میرقربانی

چندمین دوره ای بود که در آموزشگاه پایا می گذروندم. بسیار مفید و آموزنده بود.1397/5/30

آقای یاسمی

کلاس خیلی خوبی بود و توضیحات کاملا کاربردی از طرف استاد گفته می شد. رفتار کارکنان آموزشگاه بسیار حرفه ای بود.1399/06/02

آقای کوشا

دوره بسیار خوب و جامعی بود. استاد بصورت کامل و دقیق نکات و مطالب دوره رو بیان می کردن. در دوره های پیشرفته هم ثبت نام کردم. ممنونم از آموزشگاه کامپیوتر پایا1400/07/01

خانم درسنگی

من در دوره های متنوع و مختلفی در آموزشگاه کامپیوتر پایا شرکت کرده ام که از همه اونا کاملا راضی بودم. انضباط آموزشی، ارائه مطالب کاربردی و مناسب و جو کاملا علمی از ویژگی های برجسته آموزشگاه پایا هست. از مدیریت و همکاران آموزشگاه پایا تشکر می کنم.1399/04/12

خانم محمودزاده

از آموزشگاه کامپیوتر پایا بخاطر این دوره عالی و کامل ممنونم. استاد بسیار عالی بود و واقعا راضی هستم. کادر آموزشگاه هم خوب و حرفه ای بودن. به امید موفقیت بیشتر برای شما1400/04/01

خانم چمنی

دوره پایتون کاملا عملی بود و مباحث درس داده شده به کار میان در آینده و در کارهای محتلف. با تشکر1400/12/09

خانم ذکی پور

کلاس خیلی عالی و مطالب خوبی گفته شد. خیلی ممنون از استاد بابت تمام مطالب گفته شده و از همکاران آموزشگاه کامپیوتر پایا.1397/5/30

آقای سیدعلیزاده

استاد روی مطالب طراحی سایت بسیار مسلط و به روز بودن. کلاس خیلی خوبی بود. کادر آموزشی آموزشگاه پایا بسیار عالی هستن.1400/06/02

آقای خاک پور

با تشکر از زحمات آموزشگاه پایا. از طریق دوستم که قبلا در این آموزشگاه دوره گذرونده بود معرفی شدم و با هم در این دوره شرکت کردیم.1400/07/01

آقای کریمی

ضمن تشکر از کلیه همکاران آموزشگاه کامپیوتر پایا و استاد عزیز، دوره بسیار عالی و کاربردی داشتم که واقعا با هدف کار عملی و شغل انجام شد.1399/12/03

آقای هادی پور

مهمترین نکته مثبت برای این دوره، اهمیت زمان برای دانشجو هست. از لحاظ آموزشی و کیفیت ، بسیار راضی هستم. جمع بندی مطالب در دوره بسیار عالی و طبق بازار کار فعلی، استاندارد تعریف شده بود و امکان پیاده سازی در فضای کسب کار واقعا بدست میاد. ممنونم از تمامی همکاران آموزشگاه کامپیوتر پایا و استاد عزیز که واقعا با دلسوزی تمام موارد رو انتقال دادن.1400/02/20

نظرات مخاطبان درباره ما

ارائه ضمانت رضایت مشتری از خدمات آموزشی، توسط مدیریت موسسه

ارائه خدمات آموزشی رایگان پس از اتمام دوره با اهدای کارت گارانتی و پشتیبانی آموزشی

ارائه کارت تخفیف ویژه، قابل انتقال به غیر

ارائه تخفیفات متنوع شهریه توسط واحد ثبت نام

ارائه پذیرایی رایگان در طول دوره آموزشی

ارائه کارنامه در طول دوره، ارائه گواهینامه پایان دوره، اهدای جوایز و لوح تقدیر

اهدای ابزار و ملزومات آموزشی و کمک آموزشی به دانشجویان بصورت رایگان

مجهز به امکانات و سیستمهای کمک آموزشی Smart TV, Free Internet Wi-FI, Data Projector ,Laptop و..

امکان ارائه دوره بازآموزی رایگان (Retraining)

امکان کارآموزی و کارورزی رایگان دوره های عملی و کاربردی در محل موسسه و یا معرفی به سازمانها و ...

ضمانت رضایتمندی

تماس با ما

تماس با ما

لینک ثبت نام دوره آموزشی

لینک ثبت نام دوره آموزشی

آموزش SQL server| آموزش اس کیو ال سرور 2019 | اس کیو ال سرور چیست؟ |SQL server چیست؟ | دستورات sql | معرفی اس کیو ال سرور 2022| نوع داده ها در SQL server | آموزشگاه SQL Server | آموزشگاه اس کیو ال سرور | آموزش sql | آموزشگاه sql server در تهران | SQL Server چیست؟ | بانک اطلاعاتی SQL server | اس کیو ال SQL چیست؟ | معرفی کاربردهای اس کیو ال سرورMicrosoft SQL Server 2019 | Microsoft SQL Server Training | SQL Server Training Center institute in Tehran

whatsapp