آموزش طراحی وب سایت استاتیک

share-desktop share-mobile

آموزش طراحی وب سایت استاتیک web design training

طراحی وب سایت WebSite Design چیست؟

طراحی وب به مهارت ساخت و راه اندازی صفحات وب گفته می شود.

وبسایت می تواند محصول تلاش یک فرد یا یک گروه باشد که با هدف خاصی تهیه میشود. هر وبسایت میتواند ابرپیوندهایی به بقیه وبسایت ها داشته باشد و بنابراین گاهی اوقات کاربر نمی تواند میان سایت های مختلف تمایز آشکاری قایل شود.

وبسایت ها را به زبان HTML می‌نویسند و یا پس از آنکه در زبان دیگری نوشته می‌شوند به زبان HTML تبدیل‌شان می‌کنند و دسترسی به آن‌ها از طریق یک نرم‌افزار با نام مرورگر وب یا مشتری HTTP امکان‌پذیر است. دسترسی به وب سایت ها از طریق کامپیوترهای موجود روی شبکه اینترنت یا وسایل مرتبط با اینترنت شامل کامپیوترهای رومیزی، کامپیوترهای کیفی و روپایی یا لپ تاپ، کامپیوترهای دستیار (PDA) و تلفن های همراه هوشمند امکان‌پذیر است.

وب سایت WebSite چیست؟

وب سایت (Website) مجموعه‌ای از صفحات وب است که دارای یک دامنه اینترنتی یا زیردامنه اینترنتی مشترک‌اند و به صورت مجموعه‌ای از صفحات مرتبط که داده‌هایی نظیر متن، صدا، تصویر و فیلم، روی آن‌ها ارائه می‌شود، روی تار جهان‌گستر شبکه اینترنت قرار می‌گیرد. در زبان فارسی عبارت وب سایت با عناوینی مانند وبگاه، تارگاه یا تارنما نیز خوانده می شود.

وبسایت می تواند محصول تلاش یک فرد یا یک گروه باشد که با هدف خاصی تهیه میشود. هر وبسایت میتواند ابرپیوندهایی به بقیه وبسایت ها داشته باشد و بنابراین گاهی اوقات کاربر نمی تواند میان سایت های مختلف تمایز آشکاری قایل شود.

وبسایت ها را به زبان HTML می‌نویسند و یا پس از آنکه در زبان دیگری نوشته می‌شوند به زبان HTML تبدیل‌شان می‌کنند و دسترسی به آن‌ها از طریق یک نرم‌افزار با نام مرورگر وب یا مشتری HTTP امکان‌پذیر است. دسترسی به وب سایت ها از طریق کامپیوترهای موجود روی شبکه اینترنت یا وسایل مرتبط با اینترنت شامل کامپیوترهای رومیزی، کامپیوترهای کیفی و روپایی یا لپ تاپ، کامپیوترهای دستیار (PDA) و تلفن های همراه هوشمند امکان‌پذیر است.

صفحه وب WebPage چیست؟

صفحه وب یا وب پیج سندی است که معمولاً به صورت اچ تی ام ال HTML نوشته می‌شود و همواره با استفاده از پروتکل اچ تی تی پی HTTP می‌توان به آن دسترسی پیدا کرد. پروتکل HTTP اطلاعات را از وب سرور به مرورگر وب کاربر منتقل می‌کند تا این اطلاعات برای کاربر نمایش داده شوند. همه وب‌ سایت ها در کنار هم یک تار جهان‌گستر بزرگ از اطلاعات را درست می‌کنند، که به آن اینترنت می گوییم.

وب سایت استاتیک چیست؟

وب سایت استاتیک یا ایستا، وب سایتی است که اطلاعات آن به ندرت تغییر می کند و تغییر اندک اطلاعات در آن با نرم‌افزارهای ویرایش شخصی صورت می‌گیرد. وب سایت های استاتیک معمولا برای رتبه بندی سئو در موتورهای جستجو محبوبیت بیشتری دارند. ساخت و طراحی وب سایتهای استاتیک نیاز به دانش بسیار بالایی در وب ندارد. و براحتی میتوان آنرا ایجاد نمود. اکثر وب سایت های موجود در جهان از این نوع هستند و لازمه یادگیری ساخت و طراحی تمام وب سایتهای داینامیک نیز وب سایتهای استاتیک میباشد.

از آنجا که حجم کمتری از کد در طراحی وب سایتهای استاتیک استفاده می‌شود سرعت بارگذاری (Loading) بالایی دارند. علاوه براین کاهش حجم کدها که باعث خوانایی بیشتر سایت توسط ربات‌های جستجوگر می‌شود از یک سو و کاهش زمان بارگذاری از سوی دیگر سبب بهتر شدن وضعیت آن‌ها از لحاظ امتیاز دهی موتورهای جستجو یا همان «رنکینگ» می‌شود.

عدم امکان ایجاد تغییر در این نوع از سایت‌ها توسط افراد عادی علاوه بر افزایش امنیت سبب بهره مندی از گرافیک و ظاهری زیبا می‌شود چرا که همه چیز ثابت است از جمله متون و اندازه تصاویر و همچنین همه عناصر مکان مشخص و ثابتی را دارند در نتیجه می‌توان برای محل قرار گرفتن هر یک از اجزاء بهترین تصمیم را گرفت.

نکته: سایتهای استاتیک یا ثابت (Static) برای افراد، شرکتها و سازمان‌هایی مناسب است که حداکثر دو یا سه بار در سال نیازمند به تغییر در محتوای سایت هستند.

آموزش طراحی وب سایت WebSite Design Training

شما با یادگیری طراحی وب سایت و ایجاد وب سایت مورد نظر می توانید به راحتی محصولات خود را به بازدید کنندگان خود معرفی کنید، آنها را از آخرین تغییرات مطلع کنید، اطلاعات مورد نیاز آنها را در اختیارشان قرار دهید و یا حتی نظرات و پیشنهادات آنها را جمع آوری کنید.

یک وب سایت راهی مناسب برای ارائه اطلاعات مختلف در مورد کالا هم و خدماتی است که شرکت به مشتریان ارائه می دهد. بدون اینکه مشتری مجبور باشد در زمان خاصی به شرکت مراجعه کند و یا اینکه با شرکت تماس بگیرد می تواند در هر کجا که باشد به سایت شرکت مراجعه کند و اطلاعات مورد نظر خود را کسب کند.

با استفاده از یک سایت اینترنتی می توان به راحتی اطلاعات مربوط به محصولات جدید را منتشر کرد بدون اینکه نیازی به چاپ بروشورها و آگهی های جدید باشد.

این دوره به شما کمک میکند تا وارد دنیای طراحی وب سایت های استاتیک شوید. بدیهی است در آینده نزدیک می توانید شیوه های طراحی وب سایت های داینامیک را نیز بیاموزید.

شما میتوانید طراحی وب سایت را بعنوان یک شغل جذاب و پردرآمد برای خود انتخاب نمایید.

در نظر داشته باشید، اگر میخواهید یک طراح وب سایت حرفه ای شوید، فراگیری مطالب این دوره کاملا الزامی میباشد.

با شرکت در دوره آموزشی فشرده و کاربردی طراحی وب سایت استاتیک براحتی میتوانید به هدف خود برسید.

نمونه مدرک فنی و حرفه ای بدون آزمون

وب سرور سامانه‌ای است که توانایی پاسخگوئی به مرورگر وب و ارسال صفحه درخواستی مرورگر را داراست. صفحات وب بر پایه یک ساختار مشخص و با یک نام یگانه بر روی سرور وب قرار می‌گیرند. بر روی یک سرور وب امکان قرار گرفتن صفحات متعدد و با ساختارهای جداگانه وجود دارد.
اصلی‌ترین وظیفه یک وب سرور ارائه صفحات وب به کاربران است. این بدان معناست که صفحات HTML همراه با هر نوع مطالب اضافه ای چون: تصاویر، شیوه نامه‌ها و جاوا اسکریپت ها شامل شود.
هر کامپیوتری می‌تواند با نصب نرم‌افزار وب‌سرور، به سرور وب تبدیل شود.


معرفی انواع وب سرور ها:


وب سرور آپاچی Apache Server چیست؟

وب سرور آپاچی در توسعه و همگانی شدن وب جهانی نقش بسیار مهمی داشته است. این سرور وب که به زبان C نوشته شده‌است دارای قابلیت cross- platform بوده و بر روی ماشین‌های مختلف قابل اجرا می‌باشد. دلیل انتخاب این اسم برای این سرور وب را نیز دو مورد ذکر کرده‌اند اول اینکه به یکی از قبایل قدیمی بومی آمریکا که به خاطر مقاومت و مهارت در ساخت ابزار آلات جنگی مشهور می‌باشند احترام گذاشته شود و ثانیاً به این دلیل که (Root) ریشه پروژه به صورت یک سری پچ (Patch) می‌باشد.

وب سرور آپاچی در یک گروه و به صورت کد باز (open source) گسترش یافت و از سال ۱۹۹۶ به عنوان محبوب‌ترین سرور وب برای HTTP در وب جهانی شناخته شده بود ولی در سال ۲۰۰۵ میدان مبارزه را به IIS مایکروسافت باخت و در حال حاضر نزدیک به ۴۹٪ بازار سرورهای وب جهان را به خود اختصاص داده‌است. همچنین MAC OS آن را به عنوان سرور وب اصلی در پشتیبانی از WEB OBJECT خود برگزیده‌است.
وب سرور آپاچی دارای پودمان‌های امنیتی بسیار خوبی از جمله mod_access، mod_auth، mod_digest می‌باشد.
وب سرور آپاچی برای میزبانی هر دو نوع وب سایت ایستا یا استاتیک و وب سایت پویا یا دینامیک مناسب است.
تعدادی از زبان های برنامه نویسی قابل پشتیبانی عبارتند از: perl, python, TCL و PHP.


وب سرور مایکروسافت Microsoft IIS Server چیست؟

وب سرور مایکروسافت یا آی آی اس ، سرور وبی است که ارائه دهنده آن شرکت مایکروسافت می باشد و آخرین نسخه آن IIS 7.5 است که برای سیستم عامل‌های Windows Server 2012 و Windows 8 طراحی شده است. در واقع IIS مجموعه‌ای از سرویس‌های اینترنتی است که بصورت یکجا نمایش داده شده‌است.

طبق آخرین آماری که منتشر شد بعد از سرور وب آپاچی بیشترین محبوبیت را بین کاربران داشته‌است و هم اکنون نزدیک به ۳۶٪ بازار سرورهای وب جهان را در اختیار دارد.
پلت فرمی که این سرور وب پشتیبانی می‌کند مایکروسافت ویندوز می‌باشد و در محیط‌های دیگر کار نمی‌کند.


ویژگی های مشترک وب سرورها چیست؟

در عمل بسیاری از سرورهای وب، ویژگی‌های زیر را نیز پیاده‌سازی می‌کنند:
- شناسایی: درخواست شناسایی اختیاری قبل از اجازه دسترسی به انواع منابع.
- نه تنها مفاهیم استاتیک بلکه مفاهیم داینامیک را با یک یا چند ساختار نیز مانند SSI , CGI , SCGI , FastCGI , JSP , PHP , ASP , ASP.NET اداره می‌کند.
- پشتیبانی از HTTPS تا به کاربران اجازه دهد اتصالات مطمئنی به سرور را بر روی پورت ۴۴۳ به جای ۸۰ برقرار کنند.
- فشرده سازی مطالب تا بتوان از حجم پاسخها کم کرد. (توسط کد سازی GZIP)
- پشتیبانی از فایلهای بزرگ تا بتواند فایلهای بزرگ‌تر از ۲ گیگا بایت را سرویس دهی کند.
- کنترل کردن پهنای باند: تا سرعت پاسخها را محدود کند و شبکه را پر ازدحام نکند و قادر باشد تعداد بیشتری کلاینت را سرویس دهی کند.

وب سایت دینامیک یا پویا، وب سایتی است که دایماً با کاربران اطلاعات دادوستد می‌کند و اطلاعاتش به سرعت تغییر می‌کند. ارتباط با کاربر با متغیرهای پایگاه داده مانند متغیرهای نشست، متغیرهای بخش سرور (داده‌های محیطی و...) یا کوکی های HTTP صورت می‌پذیرد و گاهی هم این ارتباط مستقیماً رخ می‌دهد (مثلا از راه حرکت نشانگر موس بر روی برخی قسمت‌های صفحه). هنگامی که وب سایت درخواست کاربر برای اتصال به یک صفحه را دریافت می‌کند، صفحه مورد نظر بصورت خودکار توسط نرم‌افزار از دیتابیس موجود برداشته می‌شود و فرد می‌تواند به اطلاعات دست یابد. مثلاً وب سایت می‌تواند وضعیت ارتباط فعلی بین کاربر و کوئری یا گفت‌وگو را نشان دهد، وضعیت جدید را نمایش دهد و یا اطلاعات شخصی کاربر را در اختیار وی بگذارد.

سامانه‌های نرم‌افزاری تنوع بسیار زیادی دارند و از میان آن‌ها می‌توان به صفحات سرور فعال ( ای اس پی ASP )، صفحات سرور جاوا ( جی اس پی JSP ) و زبان برنامه نویسی ابرمتن‌پرداز ( پی اچ پی PHP ) اشاره کرد که در تولید وب‌سایت‌های پویا کاربرد بسیاری دارند. ممکن است اطلاعات وب سایت از یک یا چند دادگان بازیابی شوند و یا در بازیابی آن‌ها از فناوری‌های گسترش‌پذیرنویسی ( ایکس ام ال XML ) محور ، مانند چکیده وب سایت ( آر اس اس RSS ) استفاده کنیم. محتویات ایستا را می‌توان پویا تولید کرد، که این فراوری اطلاعات می‌تواند موقتی بوده یا بر اساس وقوع رخ‌داد خاصی صورت پذیرد.

اپلت‌ها می‌توانند توانایی‌های مرورگرهای وب را بیفزایند و از آن‌ها برای نمایش «محتویات فعال» استفاده کنند. از میان این نرم‌افزارها می‌توان به فلش Flash یا اپلت‌های نوشته شده به زبان جاوا اشاره کرد. زبان‌های ابرمتن‌نویسی پویا(DHTML) در به‌روزآوری بی درنگ صفحات وب کاربرد زیادی دارند (در صورت استفاده از این فن، برای اعمال تغییرات به اطلاعات موجود لازم نیست به بارگذاری بپردازید)، که در آن‌ها از الگوی شیءگرای سند(DOM) و جاوا اسکرپیت استفاده شده‌است، که در مرورگرهای نوین وب به صورت پیش‌ساخته دیده می‌شوند.

وب سایت های گوناگون با محتویات و کاربردهای مختلف بر روی اینترنت به چشم می‌خورند که در طبقه‌بندی آنها روش‌های متعددی وجود دارد. برخی از این طبقه‌بندی‌ها عبارتند از:

وب سایت های وابسته:
یک درگاه وب که علاوه بر CMS خود، اطلاعات بقیه ارایه‌دهندگان خدمات را به ازای دریافت مبلغی در اختیار کاربران قرار می‌دهند. معمولاً سه ارتباط اصلی قابل تصور است. موسسات وابسته مانند: cj.com دفترهای تبلیغاتی همچون: ebay.com و مصرف‌کنندگان مثل یاهو.

وب سایت های بایگانی:
که در نگهداری از اطلاعات با ارزش کاربرد دارند. برای نمونه: Internet Archive که از سال ۱۹۹۶ میلیاردها وب‌صفحه کهنه (و نو) را در خود جای داده‌است و Google Groups که تا اوایل سال ۲۰۰۵ بیش از هشت‌صدوپنجاه‌وچهارمیلیون پیام فرستاده به گروه‌های بحث و خبر شبکه کاربران را در خود اندوخته است.

وبلاگ ها:
وبلاگ نوعی وب‌سایت است که حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است. برای مثال می‌توان به blogger.com و persianblog.com اشاره کرد.

وب سایت های میزبانی هاست:
میزبانی وب یا وب هاستینگ (Web Hosting) به مفهوم فراهم ساختن فضایی است که کاربر می‌تواند فایل‌های وب سایت خود را در آن قرار دهد.

وب سایت های بازرگانی: که در بهبود خدمات یا رونق بازرگانی کاربرد دارند.

وب سایت های تجاری یا سایت های تجارت الکترونیک:
که برای فروشگاه اینترنتی و خرید اینترنتی مورد استفاده قرار می‌گیرند، مانند: amazon.com

وب سایت های ارتباطی یا وب سایت های شبکه اجتماعی:
وب سایت هایی که در آن افراد با علایق مشترک به دادوستد اطلاعات می‌پردازند، معمولاً از طریق گفتگو یا تبادل پیام. آمار دقیقی ازشبکه‌های اجتماعی درایران موجود نیست اما به تقریب حدود ۶۰۰ مورد تحت عناوین شبکه‌های اجتماعی- جوامع مجازی - میکروبلاگ - موبلاگ - تالار گفتگو یا فروم - اتاق گفتگو یا چت روم درکشور ایجادشده است و این نشان از رونق این گونه سایتها درایران است. برای مثال: وب سایت فیس بوک

وب سایت های بانک اطلاعاتی :
وب سایت هایی که کاربرد اصلی‌اش در جست وجو و نمایش محتویات پایگاه های داده خاص مانند IMDB (بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها). مانند: یوتیوب

وب سایت های نرم افزارسازی: سایتی که هدفش ارایه اطلاعات و منابع مربوط به تولید نرم افزار، مهندسی نرم افزار، طراحی وب و مواردی از این قبیل است.

وب‌گاه راهنمای دادگان: سایتی که حاوی مطالب مختلفی است که به صورت منظم طبقه‌بندی شده‌است مانند راهنمای یاهو، راهنمای گوگل.

وب سایت های دانلود یا دریافت:
مشخصا در دانلود کردن اطلاعات مثلاً دانلود نرم افزار ها، دانلود آهنگ ها ، دانلود نسخه های نمایشی بازی‌ها یا دانلود بک گراندهای کامپیوتری کاربرد دارند که معمولاً در کشورهایی که قانون کپی رایت را رعایت می‌کنند و به آن اهمیت می‌دهند این سایت‌ها غیرمجاز هستند و با آن‌ها برخورد قانونی می‌شود؛ ولی کشورهایی مانند ایران، سایتهای دانلود بسیاری دارند.

وب سایت های استخدامی:
به کارفرمایان این امکان را می‌دهند که نیازهای کاری خود را با اینترنت در اختیار کاربران بنهند. فرد جویای کار هم می‌تواند برگه درخواست همکاری را پر کرده یا اطلاعات شخصی خود را در اختیار کارفرما بگذارد. مانند: https://payait.com/jobs.aspx

وب سایت های بازی: سایتی که افراد با مراجعه به آن همانند مراجعه به «زمین بازی» به بازی می‌پردازند مانند: pogo.com

وب سایت های دامنه جغرافیایی:
به نام‌های دامنه ای اشاره دارد که مشابه نام‌های مناطق جغرافیایی هستند مانند شهرها و کشورها برای مثال Richmond.com با آدرس اینترنتی www.richmond.com نام دامنه جغرافیایی ریچموند در ایالت ویرجینا است.

وب سایت های خنده و سرگرمی: حاوی لطیفه و نغز و مطالب سرگرم‌کننده هستند.

وب سایت های اطلاعاتی:
نقش خبررسانی را بر عهده دارند و لزوماً با اهداف اقتصادی طراحی نشده‌اند مانند: RateMyProfessors.com و دانشنامه آزاد ویکی پدیا. اغلب موسسات دولتی، آموزشی و غیرانتفاعی یک وبسایت خبررسانی هم دارند.

وب سایت های جاوا اپلت: حاوی نرم‌افزار مورد نیاز برای اجرای برنامه خوب روی وب است.

وب سایت های خبری:
همانند پایگاه اینترنتی اطلاعاتی است اما تنها اخبار و تفاسیر خبری را ارایه می‌دهد. مانند: سایت خبری تابناک

وب سایتهای شخصی:
یک فرد یا یک گروه کوچک (مانند یک خانواده) هدایتش می‌کنند و حاوی اطلاعاتی است که فرد به سلیقه‌اش روی اینترنت قرار می‌دهد.

وب سایت های برگه فیشینگ:
وب سایتی که برای کسب اطلاعات مهم و امنیتی مانند رمزهای گذر و اطلاعات مربوط به کارت‌های اعتباری طراحی شده‌است و می‌تواند با گمراه کردن فرد اطلاعات شخصی وی مانند کد سرپرستی امنیت اجتماعی وی یا اطلاعات کارت‌اعتباری وی را به دست آورد.

وب سایت های سیاسی: پایگاهی اینترنتی که افراد بر روی آن دیدگاه‌های سیاسی خود را مطرح می‌کنند.

وب سایت های مرور: وب‌گاهی که در آن افراد نظرات خود را راجع به انواع محصولات و خدمات با یکدیگر مطرح می‌کنند.

وب سایت های جستجوگر:
سایتی که در آن اطلاعات کلی و دروازه‌هایی برای دستیابی به اطلاعات بقیه وب سایت ها و جستجو در وب ارایه شده‌است. نمونه بارز این سایت‌ها، وب سایت گوگل و پرکاربردترین وب سایت های از این نوع، سایت یاهو است.

وب سایت های درگاه وب:
وب سایتی که دروازه یا پورتالی را به سوی بقیه منابع موجود روی شبکه اینترنت یا اینترانت باز می‌کند.

وبسایت عروسی wedding Site:
وب سایتی که در آن جزئیات یک مراسم ازدواج مانند خاطرات، تصاویر، اطلاعات مربوط به آن ارایه می‌شود. مانند: indianweddingsite.com

وب سایت های ویکی:
سایت هایی که در آن کاربران با همکاری یکدیگر به ویرایش می‌پردازند (مانند ویکی پدیا).

  • لطفا با آموزشگاه تماس بگیرید
  • - آشنایی و درک مفاهیم پایه ای وب
  • - آموزش زبان XHTML , HTML5
  • - آموزش CSS3
  • - آموزش فتوشاپ برای وب Photoshop for Web
  • - آشنایی با روانشناسی رنگها در طراحی وب
  • - آموزش تطبیق سایت با مرورگرهای مختلف Cross Browser Compatibility
  • - آموزش طراحی وب سایت بدون Table با استفاده از DIV و CSS
  • - آشنایی و درک مفاهیم سئو SEO
  • - آموزش طراحی وب سایت با استفاده از نرم افزارهای طراحی سایت>
  • - آشنایی با مفاهیم دامین، هاست و آپلود نمودن سایت و برپایی اولین وب سایت خودتان
آموزشگاه آموزش طراحی وب سایت استاتیک web design training

منبع: آموزشگاه کامپیوتر پایا

آموزشگاه پایا

ارائه ضمانت رضایت مشتری از خدمات آموزشی، توسط مدیریت موسسه

ارائه خدمات آموزشی رایگان پس از اتمام دوره با اهدای کارت گارانتی و پشتیبانی آموزشی

ارائه کارت تخفیف ویژه، قابل انتقال به غیر

ارائه تخفیفات متنوع شهریه توسط واحد ثبت نام

ارائه پذیرایی رایگان در طول دوره آموزشی

ارائه کارنامه در طول دوره، ارائه گواهینامه پایان دوره، اهدای جوایز و لوح تقدیر

اهدای ابزار و ملزومات آموزشی و کمک آموزشی به دانشجویان بصورت رایگان

مجهز به امکانات و سیستمهای کمک آموزشی Smart TV, Free Internet Wi-FI, Data Projector ,Laptop و..

امکان ارائه دوره بازآموزی رایگان (Retraining)

امکان کارآموزی و کارورزی رایگان دوره های عملی و کاربردی در محل موسسه و یا معرفی به سازمانها و ...

ضمانت رضایتمندی

تماس با ما

تماس با ما

لینک ثبت نام دوره آموزشی

لینک ثبت نام دوره آموزشی

آموزش طراحی وب سایت استاتیک|طراحی وب سایت WebSite Design چیست؟|سرور وب یا وب سرور Web Server چیست؟|آموزشگاه آموزش طراحی وبسایت|معرفی انواع وب سایت ها|آموزش طراحی وب|آموزش حرفه ای طراحی وب سایت|دوره آموزشی طراحی وب سایت|آموزش فشرده طراحی وب سایت|طراحی سایت|آموزش فتوشاپ برای طراحی وب سایت|آموزشگاه طراحی سایت در تهران|طراحی وب سایت|ثبت نام آموزش وب سایت|کلاس های آموزشی طراحی وب سایت|آموزش html5|آموزش css3|آموزش javascript|آموزش jquery|دوره آموزشی Web Design|آموزش طراحی وب سایت Web Design training|وب سرور آپاچی Apache Server|وب سرور مایکروسافت Microsoft IIS Server|website design training|website design training courses|website design tutorial

whatsapp