درباره وب سایت ها بیشتر بدانیم :
وبگاه مجموعهای از اطلاعات درباره موضوع و یا عنوان خاص است. طراحی یک وبگاه مشخص کننده آرایش و ساختار صفحات وبی است که بوجود آورنده وب گاه خواهند بود. یک صفحه وب شامل اطلاعاتی درمورد هدف ایجاد وبگاه میباشد. یک وب سایت را همانند کتابی تصور کنید که هر صفحه وب در حکم برگی از کتاب خواهد بود.
در زمینه طراحی وبگاه جنبههای گوناگونی باید در نظر گرفته شود که به سبب پیشرفت روز افزون اینترنت همواره براین موارد افزوده میشود. برای وبگاه های تجاری عمومی، موارد زیر از جمله اصلیترین آنها به شمار میروند:
طراحی سایت بر طبق عنوان و محتوای مطالب میباشد. مطالب، جوهر کلام و اطلاعات درون سایت باید مطابق با هدف سایت بوده و طیفی از عموم را نشانه رود که به دنبال اطلاعات ارائه شده در سایت هستند.
سایت باید قابل فهم بوده و برقراری ارتباط با آن حتی برای مخاطبانی کـه آشنایی چندانی با وب ندارند، آسان باشد. چنانچه سایت به اندازه کافی بزرگ بوده و اطلاعات زیادی را شامل شود، باید اطلاعات راهنما را به گونهای بکار برد که به سرعت در اختیار بیننده قرار گیرند.
نمای کار باید کلی بوده و تمام صفحه را دربر گیرد تا بتواند پایداری و ثبات را القا کند. سبک نگارش باید زیبا و تخصصی بوده و مناسب با سلیقه مخاطبان و محتوای سایت باشد.
در نگارش متون و اطلاعاتی که مخاطب به دنبال آنها است باید بزرگ نمایی شود تا به بیننده القا کند که این همان چیزی است که به دنبال آن بوده است.
همچنین سایت باید به سادگی در اینترنت یافت شود و درصورت امکان در بالای لیستهای جستجو قرار گیرد، اگرچه همواره اینگونه نباشد لااقل در موتورهای جستجوی اصلی چنین شود.
یک وبسایت معمولاً شامل متن و تصاویر است. اولین صفحه یک وب سایت صفحه خانه (Home Page) و یا صفحه ایندکس (Index) نامیده میشود. بعضی از وبگاه ها از صفحهای استاده میکنند که معمولاً صفحه خوش آمد نامیده میشود. این صفحه ممکن است شامل مواردی چون پیغام خوش آمدگویی، انتخاب زبان، انتخاب ناحیه جغرافیایی و یا اعلام عدم پذیرش مسئولیت در موارد خاص باشد. هر صفحه وب درون سایت وب، یک فایل HTML است که URL مخصوص به خود را دارد.
بعد از این که هر صفحه وب ساخته شد، این صفحات با استفاده از فهرست راهنمایی که از پیوندهای مختلف تشکیل شده است به یکدیگر متصل میشوند. هنگامی که یک وب سایت کامل شد برای آنکه برای همه برروی اینترنت قابل مشاهده باشد باید منتشر و یا ارسال (Upload) شود. این کار به کمک یک میزبان FTP انجام میشود.
هنگامی که سایت منتشر شد، مسئول سایت برای افزایش بازدید کنندگان سایت ، از تکنیکهای گوناگون استفاده میکند. این کار با ثبت کردن وب سایت در موتورهای جستجویی نظیر Google و Yahoo، تبادل لینک با وب سایتهای دیگر، ایجاد پیوند با وبگاه های مشابه و غیره امکان پذیر است.
طرح وب سایت چیست؟
طرح وب به قالب نمایشی و طراحی گرافیکی صفحات موجود در وبسایت میگویند که معرف محتوا و مطالب آن وب سـایت میباشد. طرح وب جلوه بصری هدف وبگاه است و اولین بخش از یک صفحه وب است که ذهن مخاطب را با خود درگیر میکند.
طراح وب با در نظر گرفتن هدف سایت و مخاطبان آن و با استفاده از المانهای متناسب با رویکرد سایت و به کمک ذهن خلاق و ذوق هنری خود در بکار بردن ابعاد و رنگها، طرحی خلق میکند که ضمن ایجـاد یکپارچگی در کلیه صفحات وب سایت، نمای تکرار شونده و خسته کننده را به مخاطب القا نکند. در وب سایت باید از الگوی ثابتی در صفحات استفاده کرد که کاربر به هنگام دیدن صفحات متوجه این است که همه صفحات در یک سایت مشخص هستند.
چرا دوره های آموزشی طراحی وبسایت را انتخاب کنیم؟
آموزش های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک نیروی متخصص :
در دوره های آموزشی، تمامی آموزش های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک نیروی متخصص به صورت کاملا کاربردی ارائه خواهد شد. تمامی آموزشها مطابق با استانداردهای روز و مورد استفاده در بازار کار خواهند بود. فقط کافیست که اراده کنید.
معرفی استاندارد آموزشی طراحی وب سایت :
سر فصل دوره ها با توجه به استاندارد های روز دنیا و نیاز های بازار کار، تقسیم بندی، برنامه ریزی و اجرا می شوند. ارائه مطالب استاندارد در کنار تجربیات بسیار ارزشمند اساتید این دوره ها می تواند ترکیب خوبی برای حرفه ای شدن شما فراهم آورد. در این دوره ها شما هر مبحث را در مثال و در قالب پروژه ای عملی فرا می گیرید.
سرمایه گذاری در آموزش طراحی وب سایت :
با توجه به رشد روز افزون استفاده از تکنولوژی های مدرن و نیروهای متخصص، نیاز چشم گیری به نیروهای متخصص در بازار کار وجود دارد. در صورت دارا بودن تخصص و تجربه کافی می توانید جایگاه شغلی مناسبی داشته باشید. با توجه به بروز بودن سرفصل های آموزشی در دوره های آموزشی، شما یک شغل جهانی خواهید داشت و در صورت رعایت استانداردهای جهانی و دانش مناسب زبان و اطلاعات به روز می توانید در تمام نقاط جهان به راحتی فعالیت کنید.
برای یک شروع قدرتمند در زمینه طراحی وب سایت مشاوره کنید :
اگر می خواهید یک برنامه بلند مدت و کار آمد برای آینده خود داشته باشید به راحتی می توانید از نظرات کارشناسی متخصصان ما استفاده نمائید.
سرفصل کلی دوره آموزش حرفه ای طراحی وب سایت های استاتیک و داینامیک (فقط ویژه افراد خاص)
بخش اول آموزش وب سایت ویژه :
بخش دوم آموزش وب سایت ویژه :
بخش سوم: (ویژه برنامه نویسان ASP.net)
- - آشنایی با مفاهیم وب سایت های داینامیک مبتنی بر دات نت
- - آموزش طراحی وب سایت با دات نت فریم ورک ASP. NET MVC 4.0
- - آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ دات نت C#.Net متبنی بر وب
- - آموزش کد نویسی وب سایت و ماژول ها
- - آموزش بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور SQL Server 2019
- - آموزش Entity Framework code first
- - آموزش Kendo UI
- - آموزش تکنولوژی آژاکس Ajax
- - آشنایی با تکنولوژی سیلور لایت SilverLight
- - کارگاه عملی ساخت وب سایت های فروشگاه اینترنتی
- - آموزش ایجاد امکان پرداخت اینترنتی (پرداخت بانکی: بانک پاسارگاد، بانک سامان، بانک ملت و...)
- - کارگاه ویژه کارورزی طراحی و اجرای وب سایت های داینامیک مبتنی بر ASP.NET (تجربه کار عملی)
- - آشنایی با اصول و قواعد بازار کار و پروژه های کاری طراحی وب سایت و درآمد زایی
- - استفاده از نظرات و تجربیات تئوری و عملی کارشناسان و اساتید
- - ارائه دوره رایگان کارورزی و معرفی به شرکت ها جهت استخدام و یاهمکاری
PHP یا ASP.net
بستگی داره....
- - اگر بودجه کار زیاد نیست و نتیجه هم باید سریع عرضه بشه، PHP بهتره (استفاده از جوملا و امثالهم)
- - اگر بودجه مناسب است و اگه فکر میکنید که پروژه بعدها گسترده تر میشه و قابلیت بزرگتر شدن رو باید داشته باشه و یا اگه این پروژه وابستگی به برنامه های دیگه ای داره که میکروسافت ارائه کرده بهتره برید سراغ ASP.NET مثلا اگه شرکت توی برنامه انبار داری از نرم افزار اکسس Access یا نرم افزار اس کیو ال سرور SQL server استفاده میکنه و یه زمانی بخواد پیوند بزنه بهتره از همون اولش با .NET شروع کنید.
مفهوم Wire Frame در طراحی وب سایت چیست؟
قبل از طراحی و پیاده سازی یک وب سایت، داشتن اطلاعاتی کامل از جزئیات طرح الزامی است. به طور کلی Wireframe یک راهنمای تصویری کامل از وب سایت قبل از شروع طراحی است که چهارچوب کلی سایت را مشخص می کند و معمولا طراحان حرفه ای سایت این مورد را از مشتریان خود می خواهند.
بعنوان مثل اگر بخواهیم یک وب سایت خبری طراحی و پیاده سازی کنیم، ابتدا باید بدانیم اطلاعات کاملی از این سایت خبری داشته باشیم تا بتوانیم طرح را پیاده کنیم. مواردی مثل: طول سایت، محل قرارگیری سربرگ، تعداد بلوک های سایت، مکان قرار گیری آخرین اخبار، تعداد ستوی های سایت و… هستند که در ادامه به جزئیات آن همراه با نمونه هایی از Wireframe و نحوه ساختن آنها بیشتر می پردازیم.
در یک Wireframe نباید نهایت گرافیک را به کار برد! با یک قلم و کاغذ معمولی ویا با نرم افزار Paint ویندوز هم می توان Wireframe را ایجاد کرد. این کار باعث می شود تا به قول خودمان دست طراح را برای زدن طرح بیشتر باز کنیم!
مزایای استفاده از Wireframe قبل از شروع طراحی سایت:
- - صرفه جویی در وقت.
- - عدم سردرگمی طراح برای پیاده سازی طرح.
- - داشتن یک پیش نمایش از سایت قبل از شروع به طراحی.
- - مشخص کردن عناصر قرار گرفته برروی طرح.
- - تغییر و تنظیم عناصر کاربری.
از کجا شروع کنیم؟
برای رسم یک Wireframe نیاز به ابزار خاصی نیست و راه های زیادی برای این کار وجود دارد. استفاده از برنامه های گرافیکی، نرم افزار فتوشاپ Photoshop , نرم افزاز Paint و… ویا حتی استفاده از یک قلم و کاغذ معمولی!