آموزش برنامه نویسی اندروید Android

share-desktop share-mobile

آموزش برنامه نویسی اندروید Android

اندروید Android چیست؟

اَندروید Android یک سیستم‌عامل موبایل است که گسترش آن با گوگل است. اندروید بر پایه نسخه اصلاح‌شده‌ای از هسته لینوکس Linux و دیگر نرم‌افزارهای متن‌باز طراحی شده و نخست در دستگاه‌های لمسی مانند تلفن هوشمند (اسمارت فون ها) و تبلت استفاده شد، اما به‌تازگی گوگل Android TV را برای تلویزیون های هوشمند و Android Auto برای خودروها و Wear OS را برای پوشیدنی‌ها (مانند ساعت های هوشمند) توسعه داده‌است.

اندروید از سال 2011 پرکاربردترین سیستم‌عامل موبایل و از سال 2013 پرکاربردترین سیستم‌عامل برای تبلت‌ها بوده‌است. از سال 2017 نیز بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال ماهانه داشته‌است. هم اکنون سیستم عامل اندروید بیشترین استفاده را در بین سیستم عامل های موبایل دارد. کلمه اندروید Android به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات یا آدم آهنی است.

نظرات دیگران درباره ما

مطالب دوره آموزش برنامه نویسی اندروید چیست؟

مخاطبین دوره آموزش Android در ابتدا با اصول طراحی اپلیکیشن های تحت اندروید آشنایی پیدا می کنند. و با انجام پروژه های عملی و کاربردی مختلف با ساخت اپلیکیشن های موبایل آشنا می گردند. اهداف دوره آموزشی Android توانمند کردن دانشجویان در زمینه اصول برنامه نویسی موبایل و آشنایی با اجزاء یک برنامه موبایلی مانند Activity ، Intent ، Provider ، Broadcast است.

در کلاس آموزش اندروید بصورت عملی مراحل ساخت و مدیریت رابط کاربری یا UI که شامل اشیاء Object ، منوها Menu ، جعبه متن Textbox ، دکمه ها Button ، لیست بازشونده Dropdown List و بسیاری موارد دیگر آموزش داده می شود.

مدیریت اتصال و نقل اطلاعات شبکه: در این دوره مباحثی نظیر شناسایی شبکه های در دسترس, مدیریت Socket جهت حمل و نقل داده ها و اتصال به اینترنت وب سرویسها به صورت عملی آموزش داده می شود.

آموزش کارکردن با Service های اندروید شامل : مدیریت دوربین، مدیریت ضبط و پخش صدا، مدیریت و ضبط و پخش تصویر و مدیریت تماس

در دوره آموزشی اندروید امکان آموزش مباحثی مانند مدیریت بلوتوث برای ارسال و دریافت فایلها، دریافت و ارسال پیام کوتاه (SMS) و پیام چند رسانه ای (MMS) در موبایل و تبلت Tablets وجود دارد.

دانشجویان و کلیه علاقمندان فراگیری دوره آموزش توسعه اپلیکیشن سیستم عامل اندروید (آموزش برنامه نویسی اندروید Android) باید توجه داشته باشند که پیش نیاز دوره آموزش اندروید، آشنایی با اصول زبان برنامه نویسی جاوا می باشد. بنابراین پیش از شروع کلاس آموزش اندروید، شرکت در دوره آموزش زبان برنامه نویسی JAVA توصیه می شود. منبع: آموزشگاه کامپیوتر پایا

سرفصل آموزش برنامه نویسی اندروید Android

ویژگی های اندروید چیست؟

  • - اندروید تمامی تکنولوژی‌های اتصال (=Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, بلوتوث و وای-فای را پشتیبانی می‌کند.
  • - اندروید از فرمت‌های مختلف فایل‌های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.۲۶۴, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می‌کند.
  • - اندروید برای ارسال پیغام‌های متنی یا همان اس ام اس (SMS) از فرم‌های SMS, MMS و XMPP پشتیبانی می‌کند.
  • - مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته‌است.
  • - اندروید برای ذخیره داده‌ها و مدیریت بانکهای اطلاعاتی سبک از نرم‌افزار SQLite استفاده می‌کند.
  • - تمام برنامه‌های اندروید به زبان جاوا نوشته می‌شوند. برای اجرای برنامه‌های جاوایی روی این سیستم عامل، کدهای جاوا به کدهای Dalvik تبدیل می‌شوند و سپس روی ماشین مجازی جاوایی (Dalvik virtual machine) اجرا می‌شوند.
  • - ابزارهای مختلف اندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می‌شوند. این ابزارها شامل کتابخانه‌ها، خطایاب، شبیه‌ساز گوشی و یک پلاگین برای اکلیپس است.
  • - اندروید از سخت‌افزارهای مختلف همچون جی پی اس و دوربین‌های متنوع پشتیبانی می‌کند.
  • - تصاویر و فایل‌های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می‌شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.
  • - با استفاده از تکنولوژی نسبتاً جدید شرکت Adobe با نام AIR نیز می‌توان به توسعه برنامه‌های کاربردی تحت این سیستم عامل پرداخت.
توضیحات آموزش اندروید Android

محیط برنامه نویسی اندروید چیست؟

مجموعه برنامه نویسی اندروید یا Android SDK شامل یک دیباگر، کتابخانه‌های اندروید، شبیه‌ساز سیستم عامل، مستندات اندروید و فایل‌های نمونه و آموزشی است که به کاربر در ایجاد برنامه‌ها کمک می‌کند. هم اکنون این SDK بر روی یک سیستم ۳۲ بیتی که لینوکس، ویندوز و یا mac OSX داشته باشد اجرا می‌شود. پیش نیازهای نصب این SDK عبارتند از JDK و Apache Ant و python 2.2. برنامه‌های نوشته شده برای اندروید با نسخه‌های مختلف می‌باشد.

نمونه مدرک فنی و حرفه ای بدون آزمون

ثبت نام آموزش برنامه نویسی اندروید

لینک ثبت نام دوره آموزشی

آموزش برنامه نویسی اندروید Android


تاریخ شروع دوره: اختیاری
ظرفیت مانده: ظرفیت تکمیل
روزهای برگزاری: اختیاری
ساعت برگزاری: اختیاری
طول دوره: 10 جلسه
نحوه تشکیل: خصوصی
شهریه عادی: 0 تومان
امتیاز ویژه:
شهریه نهایی: 0 تومان
پرداخت نهایی: 0 تومان
آموزشگاه پایا
آموزش برنامه نویسی اندروید Android

توضیحات دوره آموزشی:

1- آموزش 100٪ عملی و کاربردی

2- ارائه جزوات

3- امکان ارائه گواهینامه بین المللی / پذیرایی رایگان

نظرسنجی کیفیت دوره آموزشی

در اوت 2005، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد. اندی رابین مدیر عامل اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائم‌مقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد.

تیم اندروید به رهبری رابین فعالیت خود را برای تولید سکوی تلفن همراه مبتنی بر هسته لینوکس آغاز کردند و نتیجه اولیه این پروژه در نشست خبری شرکت گوگل در 5 نوامبر سال 2007، مطرح کردن اتحادیه گوشی باز بود. 34 شرکت فعال در زمینه تولید نرم‌افزار، تولید تلفن های همراه، اپراتور تلفن همراه و تولیدکننده نیمه رساناها و پردازنده‌های تلفن همراه اعضای بنیان‌گذار این اتحادیه بودند.

در میان نام‌های مشهور در بین اعضای مؤسس، شرکت‌هایی چون سامسونگ، ال‌جی الکترونیکس، موتورولا، اچ‌تی‌سی، تی-موبایل، ان‌تی‌تی دوکومو، اینتل، انویدیا، تگزاس اینسترومنتس، کوالکام، برودکام، تلفونیکا، اسپرینت، ای‌بی و البته گوگل به چشم می‌خوردند.

اریک اشمیت مدیر ارشد اجرایی گوگل در این مراسم گفت: «اعلام امروز بسیار جاه‌طلبانه‌تر از معرفی تنها یک تلفن گوگلی است که در چند هفته اخیر توسط رسانه‌ها پیش‌بینی شده بود. از دیدگاه ما سکویی که ما ارائه کرده‌ایم، هزاران تلفن گوناگون را به بازار روانه خواهد کرد.» نخستین گوشی مبتنی بر اندروید توسط شرکت اچ‌تی‌سی با همکاری تی-موبایل تولید شد. این گوشی که به فاصله کمتر از یک سال از تشکیل اتحادیه گوشی باز یعنی در 22 اکتبر 2008 تولید شد، در بازارهای مختلف به نام‌های اچ‌تی‌سی دریم، تی-موبایل جی1 و ارا جی1 به بازار عرضه گردید.

در 9 دسامبر 2008 چهارده عضو جدید از شرکت‌های صنعت تلفن همراه جهان به اتحادیه گوشی باز پیوستند. در بین این نام‌ها باید به سونی اریکسون، اریکسون، توشیبا، ایسوز، گارمین، هواوی و آرم هولدینگز اشاره کرد. روند پیوستن شرکت‌های بزرگ به اتحادیه تا به امروز نیز ادامه داشته‌است و شرکت‌هایی چون ایسر، آلکاتل، لنوو، شارپ، فاکس‌کان، ان‌ای‌سی، کیوسرا، ان‌ایکس‌پی، اس‌تی-اریکسون، مارول، زدتی‌ئی و دل نیز از جمله شرکت‌هایی بوده‌اند که به جمع پشتیبانی‌کنندگان اندروید پیوسته‌اند.

در 3 سپتامبر 2013 توسعه دهندگان اندروید به‌طور رسمی اعلام کردند که با شرکت نستله، که از شرکت‎های مطرح صنعت شکلات‌سازی جهان می‎باشد، همکاری خواهند کرد. در همین راستا نگارش 4٫4 سیستم‎عامل اندروید، کیت‌کت نام گرفت. کیت کت از مارک‎های معروف شکلات است که توسط شرکت نستله تولید می‎شود.

اندروید آب نبات چوبی یا اندروید لالیپاپ Android Lollipop یا اندروید 5 یا اندروید L یکی از نسخه‌های سیستم عامل اندروید است که توسط گوگل در 15 اکتبر 2014 ارائه گردید. اندروید L که مخفف این نسخه از اندروید می‌باشد و براساس گفته رئیس بخش اندروید گوگل سوندار پیچای بزرگ‌ترین به‌روزرسانی در اندروید است.

اندروید مارشمالو Android Marshmallow یا اندروید 6 نسخه‌ای از سیستم عامل اندروید است که در سپتامبر 2015 توسط گوگل معرفی شد.

در ماه اوت سال 2016 اندروید نسخه 7 یا نوقا Nougat انتشار یافت.

در 21 اوت سال 2017 اندروید نسخه 8 یا اوریو Oreo انتشار یافت.

در 6 اوت سال 2018 اندروید نسخه 9 یا پای Pie انتشار یافت.

در 3 سپتامبر سال 2019 اندروید نسخه 10 یا کیو Queen Cake انتشار یافت.

در سپتامبر سال 2020 اندروید نسخه 11 یا آر Red Velvet Cake انتشار یافت.

در حال حاضر آخرین ورژن اندروید نسخه 12 می‌باشد.

لوگوی اندروید

طراح لوگوی مشهور اندروید «آیرینا بلاک» است. سه سال پیش از آیرینا بلاک و تیم طراحی گوگل تقاضا شد تا لوگویی برای اندروید طراحی کنند که به سرعت با کاربر ارتباط برقرار کند و به آسانی قابل شناسایی باشد؛ همچنین به بلاک گفته شد که این لوگو باید حتماً تصویری از ربات باشد چرا که اندروید به معنای روبات است.

آیرینا پس از مطالعه زیاد در مورد اسباب بازی ها و شخصیت‌های فانتزی و تخیلی در آخر تصمیم گرفت لوگوی اندروید را از یک منبع عجیب الهام بگیرد: دستشویی! هر کسی علامت روی در دستشویی‌ها را دیده و الهام از این علامت‌ها می‌تواند باعث شود در یک نگاه لوگوی اندروید شناخته شود. یک نکته جالب دیگر در مورد لوگوی اندروید این است که گوگل برخلاف دیگر شرکت‌ها که سعی در حفاظت از لوگویشان داشتند تصمیم گرفت تا لوگو را به صورت آزاد و Open Source قرار دهد تا هر کس بتواند آن را به دلخواه خودش تغییر دهد.

گوگل در این‌باره می‌گوید: “ما تصمیم گرفتیم این لوگو می‌تواند یک لوگوی اشتراکی و تعاملی باشد که هر کس در دنیا بتواند آن را تغییر دهد. این تصمیم بسیار شجاعانه بود. ” شاید با اپلیکیشن Androidify و یا اسباب بازی‌ها و Action Figureهای کوچک اندرویدی بامزه آشنا باشید؛ همه این‌ها به لطف آزاد بودن لوگوی اندروید امکان‌پذیر شده است.

آموزشگاه برنامه نویسی اندروید Android training

نرم‌افزارهای جانبی اندرویدی با استفاده از زبان جاوا نوشته می‌شوند و برای ارتباط با لایه‌های زیرین سیستم عامل می‌توانند از کتابخانه‌های جاوایی اندروید استفاده کنند. بخش رابط کاربری سیستم عامل اندروید با زبان جاوا نوشته شده‌است و بسیاری از برنامه های اندروید هم با جاوا نوشته شده اند. اما این سیستم عامل، Java Virtual Machine ندارد. برای اجرای برنامه‌های جاوایی روی این سیستم عامل، کدهای جاوا به کدهای Dalvik تبدیل می‌شوند و سپس روی Dalvik vitrual machine اجرا می‌شوند.

دالویک یک ماشین مجازی جاوایی است که برای سیستم عامل اندروید بهینه شده است تا هم RAM و هم CPU و هم باتری کمتری مصرف کند). برنامه‌های جاوایی معمولی هم که روی گوشی‌های دیگر اجرا می‌شوند با استفاده از نرم‌افزارهای شبیه‌ساز ماشین مجازی جاوا مانند j2ME MIDP Runner روی این سیستم عامل قابل اجرا هستند.

نرم افزار آرت ART محیط اجرای جدید اندروید برای برنامه‌های تحت جاوا است که جایگزین دالویک شده است. شرکت گوگل برای اولین بار در اندروید ۴٫۴ آرت را در کنار دالویک قرار داد و کاربران می‌توانستند با مراجعه به تنظیمات آن را فعال کنند. منبع: آموزشگاه کامپیوتر پایا

فرمت فایل های پشتیبانی شده در اندروید چیست؟

اندروید در حالت پیش‌فرض فایل‌های mp3, aac , ogg , amr , midi , mpeg4 , wav , bmp , gif , png , jpg را پشتیبانی می‌کند. اندروید Adobe Flash را نیز پخش می‌کند و می‌تواند فایل‌های GIF متحرک را با حرکت پخش کند. برای پخش فایل‌های جریان دار مانند صوت و ویدئو نیز می‌توانید از تگ ویدئو html۵ و همچنین تکنولوژی Adobe Flash Streaming استفاده کنید. در نسخه‌های جدید اندروید، موتور جاوااسکریپت مرورگر کروم که سرعت بسیار بالایی در اجرای کدهای جاوا اسکریپت دارد به مرورگر اندروید متصل شده‌است. در ضمن مرورگر اندروید کدهای HTML5 را پشتیبانی می‌کند.

  • آشنایی با انواع دستگاه اندرویدی و بررسی ساختار سیستم عامل اندروید
  • آشنایی با ابزارهای برنامه نویسی اندروید
  • معرفی فریم ورک اندروید
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • بررسی اجزاء یک برنامه Android
  • آموزش نصب و راه اندازی و کار با نرم افزار اندروید استودیو Android Studio محیط برنامه نویسی پلتفرم اندروید
  • آشنایی با ماشین مجازی اندروید AVD و Genymotion
  • ساخت پروژه عملی اندروید و ساختار پروژه های Android
  • آشنایی با ساخت مبتنی بر Gradle
  • آموزش اجرا ، عیب یابی و رفع اشکالات برنامه های Android
  • آموزش نحوه تهیه خروجی از برنامه های اندرویدی
  • آموزش اجرای برنامه های اندرویدی بر روی گوشی های موبایل
  • آشنایی با SDK های Android
  • بررسی شاخه های SRC و gen
  • بررسی شاخه های Android ، assets ، libs و bin
  • بررسی شاخه res
  • آموزش دیباگ خط به خط کد های برنامه اندروید و روش Log گرفتن
  • آشنایی با Android Manifest
  • آشنائی با واحدهای اندازه گیری
  • بومی سازی برنامه
  • مفهوم چرخه برنامه های آندروید
  • شناخت عمر فعال برنامه
  • Android Activity چیست؟
  • مفهوم چرخه حیات یک Activity یا Android Activity Lifecycle
  • ازبین بردن یک Activity
  • عناصر طراحی در اندروید
  • آشنایی با View ها در اندروید
  • آموزش انواع طرح بندی ها Layout در اندروید، مانند:
  • - Liner Layout
  • - Relative Layout
  • - Table Layout
  • - Grid Layout
  • - Frame Layout
  • - Include
  • آشنایی با ویجت های مقدماتی اندروید
  • - Button
  • - Image View
  • - Text View
  • - Edit Text
  • - List View
  • - Check Box
  • - Toggle Button
  • - Search View
  • - Web View
  • - Video View
  • - Image Button
  • - Radio Button
  • - Switch
  • - Radio Group
  • - Checked Text View
  • - Spinner
  • - Rating Bar
  • - Progress Bar
  • - Quick Contact Badge
  • - Auto Complete Text View
  • اصول نوشتاری برنامه و ساختار پروژه اندروید
  • آشنایی با Permission ها در برنامه
  • آشنایی با Intents در اندروید
  • Intent های ضمنی و صریح در اندروید
  • آشنایی با URI یا Uniform Resource Locator موقعیت مکانی و نحوه واکشی یک منبع
  • آشنایی با رویدادهای پخش و داده پراکنی Broadcast با Intents
  • آموزش جابجایی در صفحات
  • آموزش پیدا کردن و استفاده از Intents دریافتی درون یک فعالیت
  • آموزش گوش دادن به تغییرات اتصال
  • آشنایی با مدیریت گیرنده Android Manifest در زمان اجرا
  • آموزش مفاهیم گرافیک، انیمیشن، دیالوگ و منوها در برنامه Android
  • معرفی انواع تصاویر و استاندارد تصاویر در Android
  • آشنایی با نحوه ترسیم Drawable و Shape
  • آموزش طراحی واسط کاربری یا UI برای سایزهای مختلف
  • آموزش ساخت View های سفارشی
  • آموزش تم های Theme اندروید و استایل های Style اندروید
  • آشنایی با دیالوگ ها ، ساخت دیالوگ های سفارشی اندروید و فعال سازی دیالوگ ها
  • آموزش ساخت انیمیشن در اندروید و XML انمیشن
  • آشنایی با AnimationUtils و AnimationListener
  • آموزش پیاده سازی انیمیشن های: fade in ، Fade out ، Blink ، Zoom in ، Zoom out ، Rotate ، Move
  • معرفی سیستم منوها و منو ها در ورژن های مختلف Option Menu و Context Menu
  • آشنایی با پخش فایلهای صوتی و تصویری در برنامه اندروید
  • آشنایی با ویجت های پخش رسانه در برنامه اندروید Video view و Media Player
  • آموزش ذخیره سازی اطلاعات در برنامه Android با Shared Preferences
  • آموزش خواندن اطلاعات ذخیره شده در Shared Preferences
  • آشنایی با دیتابیس SQLite و پیاده سازی بانک اطلاعاتی Sqlite
  • معرفي SQLiteOpenHelper for Android Developers
  • آموزش ایجاد جداول و انواع لیست ها
  • آشنایی با نرم افزاهای مدیریت SQLite manager
  • افزودن اطلاعات به دیتابیس SQLite insert
  • ویرایش اطلاعات در دیتابیس SQLite edit
  • حذف اطلاعات در دیتابیس SQLite delete
  • نمایش اطلاعات در دیتابیس SQLite view
  • آموزش ارسال و دریافت SMS در برنامه اندروید
  • آموزش روشن کردن بلوتوث در برنامه اندروید
  • آموزش روشن کردن Wi-Fi در برنامه اندروید
  • آموزش کنترل ویبره دستگاه در برنامه اندروید
  • آموزش Notification و آگاه سازی در برنامه اندروید
  • آشنایی با Pending Intent

منبع: آموزشگاه کامپیوتر پایا

Android Application Development

Android programming Course Outline:

Lesson 1: Hello Android Framework

  • - Introduction
  • - Creating an Android Project
  • - Within Eclipse
  • - Running Your Application
  • - Running you project on the emulator
  • - Components of an Android application
  • - Application Life-cycle
  • - Modifying created project
  • - Change activity’s name

Lesson 2: Android SDK Tools and Activity Class

  • - Android Libraries
  • - The Android Manifest File
  • - Structure of the Manifest File
  • - Android SDK Tools
  • - Activity life-cycle through Java
  • - Create an Activity

Lesson 3: ListActivity and ListView

  • - Introduction
  • - Views
  • - Using Views
  • - Adding a View to your application
  • - List Views and List Activity
  • - Using a ListActivity
  • - Adding ListView
  • - Summary

Lesson 4: Intents and Intent filters

  • - Introduction
  • - Intents
  • - Explicit Intents
  • - Implicit Intents
  • - Intent to Call Activities
  • - Register an IntentFilter

Lesson 5: Custom Views

  • - Introduction
  • - Different Uses of Customized Views
  • - Modify Existing Views
  • - Step by Step
  • - The full picture

Lesson 6: Dialogs and Toasts

  • - Dialogs
  • - Dialog sub-classes
  • - Creating dialogs with user-defined layout
  • - Toasts
  • - Methods to remember

Lesson 7: More UI - Options Menu, Context Menu, and WebView

  • - Introduction
  • - Menus
  • - Building a menu from Java code
  • - Handle Select Events
  • - Sub-menus
  • - Context Menus
  • - Handling Context Menu Selection
  • - Checkboxes and Radio Buttons
  • - Menu Item Click Listener
  • - Intents
  • - WebView
  • - Methods to remember
  • - Practical Exercise

Lesson 8: Android Storage: Network, File I/O, and SharedPreferences

  • - Android Storage Options
  • - Shared Preferences
  • - Internal Storage
  • - SQLite Databases
  • - Network Connection
  • - Connecting to the internet
  • - File I/O
  • - Including files as resources
  • - Shared Preferences
  • - Retrieving Shared Preferences
  • - Save activity state

Lesson 9: Android Storage: SQLite and Content Providers

  • - Introduction
  • - SQLite in your application
  • - SQLite library
  • - SQLiteOpenHelper
  • - SQLiteDatabase
  • - Cursors
  • - Databases in Android
  • - Native Android Content Providers
  • - Methods to remember

Lesson 10: Android Notifications

  • - Introduction
  • - Creating a notification
  • - Notification actions
  • - Example: NotificationManager
  • - Summary
آموزشگاه پایا

آقای ذوالفقاری

سطح کلاس طراحی سایت آموزشگاه پایا واقعا بالا بود. استاد بسیار مسلط و به روز بودن و کاملا آماده در کلاس ها حاضر می شدن. بسیار از دوره ای که داشتم راضی هستم و حتما در دوره های تکمیلی شرکت می کنم1401/03/10

آقای سادات

دروس کلاس به شکل عالی و عملی برگزار شد. ممنونم از استاد محترم دوره بسیار مطالب تخصصی و کاربردی رو آموزش دادن و تونستم به اون خروجی که مدنظرم بود برسم. از آموزشگاه کامپیوتر پایا هم ممنونم بخاطر این دوره و هماهنگی عالی جلسات1401/02/07

آقای جودکی

با سلام. طی جلسات آموزشی دوره طراحی سایت با مباحث و مفاهیم زیاد و کاربردی در بازار کار آشنا شدیم که فوق العاده بودن. ممنونم از استاد دلسوز دوره و آموزشگاه کامپیوتر پایا. در دوره های تخصصی برنامه نویسی PHP هم شرکت می کنم1401/01/15

خانم چمنی

دوره پایتون کاملا عملی بود و مباحث درس داده شده به کار میان در آینده و در کارهای محتلف. با تشکر1400/12/09

آقای دلیری

با تشکر از مجموعه آموزشگاه کامپیوتر پایا، همه موارد خوب بود. مطالب استاد بسیار عالی و کامل بودن و تمارین مناسبی برای جلسات داده می شد. پذیرایی در حین کلاس ها هم خیلی خوب بود. ممنونم1400/12/12

آقای بحرینی

ضمن تشکر از زحمات استاد عزیز و مسئولین محترم آموزشگاه، دوره بسیار مفید و کاربردی بود. برای دوره پیشرفته هم شرکت خواهم کرد.1400/12/12

آقای کوشا

با سلام. مطالب گفته شده در طی دوره واقعا مفید و جامع بودن. استاد خیلی خوب نکات رو آموزش می دادن. با تشکر از شما و آموزشگاه پایا1400/11/28

خانم رسولی

این دوره رو بعد از اتمام دوره پایتون مقدماتی سپری کردم. کلاس بسیار منظم بود. استاد تمام مباحث مورد نیاز رو به خوبی آماده سازی کرده بود و مباحث کاربردی ارائه شد. برخورد کادر آموزشگاه هم خیلی عالی بود. با تشکر از آموزشگاه کامپیوتر پایا1400/11/28

آقای یوسفی

با سلام و احترام. واقعا ۳ تا دوره ای که در آموزشگاه کامپوتر پایا داشتم بسیار بیاد ماندنی بود. اساتید بسیار عالی و با دانش بودن در تخصص خودشون. مطالب رو خیلی خوب انتقال می دادن و بسیار مسلط بودن و اطلاعات قوی و بروزی داشتن. واقعا لذت بردم از کلاسهام. سپاسگزارم که همچین شرایط عالی رو فراهم کردید.1400/10/21

آقای حسینی مجد

کلاس برنامه نویسی PHP با استادی مسلط خیلی عالی بود. آموزش جامع و بی نقص بود. کادر اداری آموزشگاه بسیار عالی و خوش برخورد و درجه یک بودن. تجربه یک آموزش عالی رو برام رقم زدید. با تشکر1400/10/08

آقای محمدی

با سلام. من خیلی راضی بودم. هم از استاد هم از کادر اداری آموزشگاه پایا. خیلی مفید بود. ممنونم از شما1400/0929

خانم عبدالهی

دوره جامع و کاملی بود. گویای تمام مطالب کاربردی بود و خیلی ساده و روان توسط استاد گفته شدن. با تشکر1400/09/29

آقای امامی

ممنون بابت دوره خیلی خوبی که ارائه دادید.1400/09/09

آقای رشیدی

اول از همه تشکر می کنم بابت مدیریت مجموعه و همکاران اجرایی آموزشگاه کامپیوتر پایا بخاطر برخورد و راهنمایی برای ثبت نام دوره. استاد از لحاظ مهارت و سطح دانش در زمینه طراحی سایت بهترین بودن و به بهترین شکل مطالب رو آموزش دادن. در کل خیلی راضی هستم و حتما برای دوره های تکمیلی برنامه نویسی از همین آموزشگاه اقدام می کنم.1400/09/09

آقای خدابخشی نژاد

همه چیز دوره عالی بود و آموزش بسیار حرفه ای و عملی انجام شد. ممنونم از آموزشگاه کامپیوتر پایا1400/08/22

آقای مسعودی مقدم

ممنونم از آموزشگاه پایا بخاطر آموزش این دوره که بسیار کاربردی و جامع بود. بسیار دوره آموزنده ای بود و استاد روی مطالب کاملا تسلط داشتن. ممنونم از کادر اجرایی آموزشگاه1400/08/22

آقای صادقی

هم خودم و هم همسرم چند دوره مختلف در آموزشگاه پایا کلاس گذروندیم. واقعا دوره برام عالی بود. استاد و کادر مجموعه و در کل آموزشگاه بسیار محیط دوستانه ای برام رقم زد و همین باعث یادگیری بهترم شد. ممنونم ازتون و موفق باشید.1400/08/22

خانم فرزان

ضمن تشکر از آموزشگاه کامپیوتر پایا، کیفیت آموزشی بسیار بالا بود. همراهی استاد و مسئولیت پذیری ایشون در مقابل دانشجویان و توضیحات بسیار عالی و کاربردی، واضح و کامل بود. ممنون هستم از کادر اجرایی خوش برخورد و صبور آموزشگاه.1400/07/10

آقای رسولی

خیلی ممنونم از مدیریت و همکاران آموزشگاه کامپیوتر پایا.دوره بسیار مفیدی بود و در طی این دوره مطالب خیلی خوب و کاربردی یاد گرفتم. استاد بسیار باحوصله بودن و برای سوالات و اشکالاتم وقت میذاشتن. من از این دوره بسیار راضی بودم. در دوره های تخصصی و پیشرفته طراحی سایت هم شرکت می کنم.1400/07/08

آقای کوشا

دوره بسیار خوب و جامعی بود. استاد بصورت کامل و دقیق نکات و مطالب دوره رو بیان می کردن. در دوره های پیشرفته هم ثبت نام کردم. ممنونم از آموزشگاه کامپیوتر پایا1400/07/01

آقای خاک پور

با تشکر از زحمات آموزشگاه پایا. از طریق دوستم که قبلا در این آموزشگاه دوره گذرونده بود معرفی شدم و با هم در این دوره شرکت کردیم.1400/07/01

آقای رستم نیا

با توجه به دومین باری که در آموزشگاه پایا دوره میگذرونم، از تمامی شرایط و برگزاری کلاس ها راضی بودم و انگیزه کافی برای برداشتن دوره های دیگه هم توی همین آموزشگاه رو دارم.1400/07/01

آقای زیوری

این دوره دومین دوره برنامه نویسی بود که در آموزشگاه پایا گذروندم. خیلی استاد مسلط و عالی بودن.ممنونم1400/07/01

خانم شاه حسینی

با تشکر از پرسنل خوش برخورد آموزشگاه کامپیوتر پایا. قبلا در دوره ICDL همین آموزشگاه شرکت کرده بودم. مشاوره اولیه بسیار عالی انجام شد برای دوره. نحوه تدریس و بیان مطالب آموزشی استاد بسیار عالی بود. ممنونم1400/06/02

آقای تاج دار

کلاس بسیار عالی بود. استاد کامل مطالب رو توضیح می دادن و عملی اجرا می شد. واقعا پاسخگو بودن و موارد و سوالات رو برطرف می کردن. با تشکر از آموزشگاه کامپیوتر پایا1400/06/02

نظرات مخاطبان درباره ما

ارائه ضمانت رضایت مشتری از خدمات آموزشی، توسط مدیریت موسسه

ارائه خدمات آموزشی رایگان پس از اتمام دوره با اهدای کارت گارانتی و پشتیبانی آموزشی

ارائه کارت تخفیف ویژه، قابل انتقال به غیر

ارائه تخفیفات متنوع شهریه توسط واحد ثبت نام

ارائه پذیرایی رایگان در طول دوره آموزشی

ارائه کارنامه در طول دوره، ارائه گواهینامه پایان دوره، اهدای جوایز و لوح تقدیر

اهدای ابزار و ملزومات آموزشی و کمک آموزشی به دانشجویان بصورت رایگان

مجهز به امکانات و سیستمهای کمک آموزشی Smart TV, Free Internet Wi-FI, Data Projector ,Laptop و..

امکان ارائه دوره بازآموزی رایگان (Retraining)

امکان کارآموزی و کارورزی رایگان دوره های عملی و کاربردی در محل موسسه و یا معرفی به سازمانها و ...

ضمانت رضایتمندی

تماس با ما

تماس با ما

لینک ثبت نام دوره آموزشی

لینک ثبت نام دوره آموزشی

آموزش برنامه نویسی اندروید | آموزش برنامه نویسی Android | بهترین آموزش اندروید | آموزش ساخت اپ موبایل | آموزش طراحی اپلیکیشن اندروید | اندروید Android چیست؟ | آموزشگاه اندروید | آموزشگاه برنامه نویسی اندروید| آموزش اندروید | آموزشگاه android در تهران | آموزش android | کدنویسی اندروید | برنامه نویسی آندروید | کلاس اندروید | آموزش آندروید | دوره آموزش برنامه نویسی اندروید | آموزش مقدماتی و پیشرفته اندروید | برنامه نویسی موبایل | دوره آموزش Android | آموزش طراحی برنامه اندروید | کلاس آموزش ساخت نرم افزار موبایل اندروید | آموزشگاه اندروید در تهران | محیط برنامه نویسی اندروید | آموزش اپلیکیشن موبایل اندروید | Android Programming training | Android Application Development

whatsapp