فضای ذخیره سازی ابری چیست؟

فضای ذخیره سازی ابری چیست؟

فضای ذخیره سازی معمولی:

فضای ذخیره سازی معمولی فضایی است که در آن از درایوهای فیزیکی محلی برای ذخیره کردن داده ها در مکان اصلی کلاینت استفاده می کنیم. کاربر به طور معمول از سخت افزار مبتنی بر دیسک برای ذخیره اطلاعات خود استفاده می کند و اینگونه فضاهای ذخیره سازی برای کپی، مدیریت و وارد کردن و یکپارچه سازی داده ها در داخل نرم افزار استفاده می شوند.

ویژگی های فضای ذخیره سازی معمولی:

  • فضای ذخیره سازی معمولی به دلیل آنکه به سرعت اینترنت وابسته نیست سرعت بالایی دارد.
  • در گزینه های فضای ذخیره سازی معمولی کاربر می تواند تنظیمات امنیتی را به صورت دستی انجام دهد.
  • کاربران در هر زمان بدون آنکه مشکلات دسترسی داشته باشند می‌توانند اطلاعات خود را بازیابی کنند.
  • بکاپ گیری در مکان و هرگونه تغییر و اصلاح ساده و آسان است.

فضای ذخیره سازی ابری:

فضای ذخیره سازی ابری فضایی است که در آن درایوهای راه دور برای ذخیره کردن اطلاعات و داده ها در کلاودی که توسط کلاینت استفاده شده بکار گرفته می شوند. علاوه بر این، فضای ذخیره سازی ابری از شبکه برای ذخیره کردن اطلاعات بر روی یک سرور خارج از محل که در مالکیت شرکت تأمین کننده آن سرویس است استفاده می کند. کاربر از این راهکار ذخیره سازی برای پهنای باند و دسترسی راه دور استفاده می کند.

فضای ابری

ویژگی های فضای ذخیره سازی ابری:

  • فضای ذخیره سازی ابری گزینه های متنوعی از امنیت اطلاعات را ارائه می دهد.
  • فضاهای ذخیره سازی ابری با هر دستگاهی که به اینترنت متصل باشد به سادگی قابل دسترسی هستند.
  • ایرادها و مشکلات فضاهای ذخیره سازی مبتنی بر کلاود به راحتی قابل ردیابی هستند.
  • برپاسازی فضای ذخیره سازی ابری بسیار کارآمدتر و ساده تر از فضای ذخیره سازی معمولی است.

پارامترهای ارزیابی تفاوت های موجود بین فضای ذخیره سازی معمولی و فضای ذخیره سازی ابری:

کارایی: فضای ذخیره سازی ابری به دلیل استفاده از NoSQL کارایی بهتری دارد. اما فضای ذخیره سازی معمولی نسبت به کلاود سرعت پایین تری دارد.

نگهداری: فضای ذخیره سازی ابری از آن جهت که کاربر فقط از آن استفاده می کند و ارائه دهنده سرویس وظیفه نگهداری از آن را به عهده دارد ساده تر است. اما فضای ذخیره سازی معمولی از آن جهت که کاربر باید به صورت دستی ابزار نگهداری را مدیریت کند سختتر است.

اطمینان پذیری: فضای ذخیره سازی ابری به دلیل آنکه زمان کمتری برای شروع به کار لازم دارد اطمینان پذیری بالاتری دارد. اما فضای ذخیره سازی معمولی برای شروع اولیه به تلاش زیاد نیاز دارد و اطمینان پذیری آن پایین تر است.

اشتراک گذاری فایل: فضای ذخیره سازی ابری از اشتراک گذاری فایل به صورت پویا پشتیبانی می کند زیرا می تواند با دسترسی به شبکه در هر جایی به اشتراک گذاشته شود. اما فضای ذخیره سازی معمولی برای اشتراک گذاری داده به درایوهای فیزیکی نیاز دارد.

زمان دسترسی به فایل: در فضای ذخیره سازی ابری زمان دسترسی به فایل به سرعت شبکه بستگی دارد، به همین دلیل سرعت دسترسی به فایل در فضای ذخیره سازی معمولی بالاتر است.

امنیت: فضای ذخیره سازی ابری به دلیل استفاده از ابزارهای زیاد امنیتی، امن تر از فضای ذخیره سازی معمولی است، چون که فضای ذخیره سازی معمولی می تواند توسط انواع ویروس ها و بدافزارها مورد حمله قرار بگیرد.

اپلیکیشن ها: برخی از اپلیکیشن های فضای ذخیره سازی ابری آمازون درایو، دراپ باکس و AutoSync هستند و از اپلیکیشن های فضای ذخیره سازی معمولی می توان به HHD، SSD و پن درایوها اشاره کرد.

آموزشگاه کامپیوتر پایا

مجموعه مقالات علم و فناوری

دنیای تکنولوژی

سیستم عامل و ترفندها

میکروسافت آفیس

موبایل

مشاهیر علمی جهان

whatsapp