روشهای حرفه ای جستجو در گوگل

امروزه، جستجوی اینترنتی را میتوان با گوگل پیوند زد. هرچند موتور‌ جستجوهای دیگری مانند یاهو و بینگ نیز همواره تلاش کرده‌اند تا با اثبات شایستگی‌های خود، به رقابت با موتور جستجوی گوگل بپردازند، اما درواقع هیچ کدام از این تهدیدات برای گوگل جدی نبوده است و کمپانی‌های دیگر نتوانسته‌اند سهم زیادی از جستجوی اینترنتی را از آن خود کنند.

اکثر کاربران اینترنت در سطح جهان، موتور جستجوی گوگل را نخستین گزینه خود برای جستجو انتخاب می‌کنند. در این مطلب قصد داریم با ارائه 15 ترفند جستجو در گوگل شما را به یک جستجوگر حرفه‌ای تبدیل کنیم تا در کوتاه ترین زمان ممکن، به نتیجه مورد نظر خود برسید.

روشهای حرفه ای جستجو در گوگل

1- جستجوی دقیق یک عبارت در گوگل

اگر قصد دارید یک عبارت به صورت دقیق جستجو شود و نتایج مشابه نمایش داده نشود، کافیست آن را بین دوعلامت نقل قول(دابل کوتیشن) قرار دهید.

مثال: "آموزشگاه کامپیوتر پایا"

2- جستجوی عبارات یا کلماتی که آنها را یادمان نمی‌آید

این یکی از کاربردی ترین امکانات گوگل است که شاید بسیاری از افراد از وجود آن بی خبر باشند. درواقع به وسیله این ویژگی شما یک کلمه و یا عباراتی را که در یک جمله فراموش کرده اید، راحت تر به دست خواهید آورد. تنها کافیست تا عبارات مورد نظر را داخل دو علامت نقل قول قرار داده و به جای کلمه فراموش شده، علامت ستاره را قرار دهید.

مثال: "* به صورت کامل جایگزین فلش در فیس بوک شد"

3- به دست آوردن جواب سوالات مربوط به هندسه

این یک قابلیت فوق العاده برای دانش آموزان و دانشجویان است که به تمرین مسائل هندسی بپردازند. تنها کافیست تا نام شکل هندسی مدنظر خود را پس از کلمه Solve بنویسید.

جواب سوالات هندسه

4- تبدیل واحدهای اندازه گیری به یکدیگر

به کمک جستجوگر گوگل شما قادر ‌خواهید بود تا واحدهای اندازه گیری مختلف را به یکدیگر تبدیل کنید.

مثال : در این مثال عنوان کرده ایم که 100 کیلومتر چند مایل می‌باشد.

تبدیل واحدهای اندازه گیری به یکدیگر

5- بدست آوردن آدرس IP کامپیوتر

گر قصد دارید تا آدرس آی پی دستگاهی که در حال کار با آن هستید را بیابید، سریعترین راه ممکن استفاده از این ترفند جستجوگر گوگل است. برای یافتن این آدرس کافیست تا در جدول مربوط به جستجوی گوگل، عبارت “IP address” را بنویسید.

6- محاسبه گر هوشمند مقدار مسافت

اگر قصد مسافرت به یک مکان را دارید که زمان تقریبی رسیدن به مقصد خود را نمی‌دانید، به کمک این ترفند جستجوگر گوگل، قادر به بدست آوردن اطلاعات مورد نیاز خود خواهید بود. برای اینکار شما باید از فرمول makane1 to makane2 distance استفاده نمایید تا اطلاعاتی نظیر میزان مسافت بین دو شهر نام برده و همچنین مدت زمان مورد نیاز برای طی کردن آن مسیر در اختیار شما قرار گیرد.

مثال: tehran to tabriz distance

محاسبه گر هوشمند مقدار مسافت

7- مقایسه کردن در گوگل

این قابلیت در گوگل بعنوان مثال امکان مقایسه بین میزان کالری و سایر عوامل موجود در غذای مورد نظر شما را در اختیار شما قرار خواهد گذاشت. تنها کافیست تا بین نام غذاهای مدنظر خود از عبارت “vs” استفاده نمایید.

8- پیش‌بینی وضعیت آب و هوا

به واسطه کلمه “Forecast” پس از نوشتن نام منطقه مدنظر شما، اطلاعاتی شامل وضعیت آب و هوایی از آن منطقه را در اختیار شما قرار خواهد گذاشت.

مثال: Tehran forecast

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا

9- تبدیل گوگل به کرنومتر و زنگ اخبار

با وارد کردن دستور “google timer” قادر خواهید بود تا جستجوگر گوگل را به یک کرنومتر کامپیوتری و زنگ اخبار تبدیل نمایید.

تبدیل گوگل به کرنومتر و زنگ اخبار

10- تبدیل عدد به حروف

یکی دیگر از قابلیت‌های ویژه‌ای که جستجوگر گوگل در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد، تبدیل عدد مدنظر شما به حروف است. به عنوان مثال برای فهمیدن تلفظ و نوع خواندن عدد بزرگی مانند 1021045 دیگر نیاز نیست تا خودتان را اذیت کنید. کافیست همانند مثال آن را در قسمت جستجوی گوگل نوشته و کلید اینتر را بفشارید.

تبدیل عدد به حروف

11- ماشین حساب گوگل

شما می‌توانید تا از گوگل به عنوان یک ماشین حساب نیز استفاده نمایید. برای این کار کافیست تا عبارت calculator را در قسمت جستجوی گوگل بنویسید و کلید جستجو را فشار دهید.

ماشین حساب گوگل

12- جستجوی تلفظ کلمه و معانی

کافیست تا قبل از آن کلمه عبارت define: نوشته شود.

مثال: define:technology

تلفظ کلمه و معنی

13- علامت فاصله در جستجوی گوگل

اگر بخواهید کلمه‌ای خاص در نتایج جستجوی گوگل نباشد، باید یک خط تیره قبل از آن کلمه قرار دهید. به‌طور مثال می‌خواهید نتایج جستجوی عبارت Watch West Wing online را بدون وجود کلمه‌ی Netflix در نتایج ببینید. به‌این صورت در کادر جستجو بنویسید:

Watch West Wing online -Netflix

14- علامت تیلدا در جستجوی گوگل

چنانچه علامت تیلدا ~ را پیش از یک کلمه در کادر جستجو وارد کنید، تمامی هم معنی های آن کلمه نیز شامل نتایج جستجو خواهند شد. به طور مثال اگر این عبارت را جستجو کنید:

present~

15- یافتن یک لینک

با نوشتن کلمه‌ی :link و وارد کردن لینک مورد نظر جلوی آن می‌توانید تمام سایت‌هایی را که به این لینک پیوند داده‌اند، بیابید.

link: https://www.payait.com

مجموعه مقالات علم و فناوری

دنیای تکنولوژی

سیستم عامل و ترفندها

میکروسافت آفیس

موبایل

مشاهیر علمی جهان

whatsapp